"Мис България 2013" - номинирани и излезли по собствено желание


В края на миналата седмица, претендентките за короната на "Мис България 2013" получиха задача от своите ментори да се подготвят за модно дефиле пред публика, като всяка от тях трябваше сама да избере грима, прическата и тоалета си, както и музиката, на която ще се представи.

След изпълнението на предизвикателството станаха ясни първите две момичета, които отиват на елиминации - Ваня и Джулия.



Според Жени Калканджиева, Ваня Пенева, Евгени Минчев и екстравагантната дизайнерка Албена Александрова, която влезе в ролята на гост-ментор, двете момичета са се справили най-зле с подготовката и изпълнението на изпитанието.

Освен това в "Замъка" на конкурса "Мис България 2013" в петък се проведоха първите номинации очи в очи. Момичетата трябваше да посочат своите избранички с "целувката на Юда". Така най-много "целувки" и съответно негативни гласове събраха Звезделина (8) и Ингрид (6).



В края на петъчния епизод близначките Моника и Вероника напуснаха съревнованието за почетната титла, след като по-рано се скараха с Пенка. Моника изяви желание само тя да излезе от "Замъка", а сестра и да продължи участието си, но по регламент двете момичета участваха като един състезател и затова трябваше да решат дали двете остават или двете напускат - и те решиха да си тръгнат.

Велина също беше заявила своето желание да излезе от конкурса, но по-късно преосмисли и реши да остане.



Кое от четирите номинирани момичета - Ваня, Джулия, Звезделина или Ингрид - ще напусне надпреварата ще стане ясно утре вечер в лайф епизода, когато зрителският вот ще определи съдбата на красавиците.