"Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2013 представи модните тенденции за лято 2013

Силвия Кабаиванова

На 21 и 22 юни в Гранд Хотел Варна се проведе модният форум Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА – едно изключително събитие, което и тази година представи колекциите на   престижни български и чуждестранни модни марки и даде старт на лятото с презентация на актуалните модни тенденции при дамските, мъжките и детските дрехи, бански, обувки, чанти, бижута.
На Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА Варна 2013 дефилираха очарователните модели на агенция VIP Fashion Group, сред които носителките на титлата МИС ВАРНАСнежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева и Ирена Григорова. Лице на Фестивала беше Ива Атанасова - BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

В първата вечер бяха представени най-новите колекции на Amnesia, Reflections, Vayana collection, Rifle(Tempo Casual), Seven Seconds, List, Phard и Zu Elements, мъжка мода от Sage Plaza, Pierlucci и Richmart, бутикови обувки с марка Sara Pen и prettyFit, уникална колекция дизайнерски бижута от живи цветя на  Dannyra, а вечерта завърши с красивите булчински рокли на NG Bridal.

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА - Варна 2013 представи модните тенденции за лято 2013

Във втората вечер на модния форум началото беше поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини Carnival Kids. В програмата на вечерта се насладихме и на най-новите тенденции на марките Triumph, Martini & Milanov, Sentiment, мода за мъже от Pierlucci,  Sage Plaza, U.S.Polo и Daniel Fashion, дизайнерски обувки с марка Sara Pen, колекция бижута на  Asto Gold, както и бутиковите колекции на Banderol Fashion House, модна къща VETEIDA с дизайнер Весела Василева,  модна къща Parva Nova с дизайнер Ралица Първанова. Грандиозният завършек на вечерта беше поверен на модна къща "ТОНЕНА" с дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова, която представи уникални модели булчински и официални рокли, достойни за световните модни подиуми.

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА - Варна 2013 представи модните тенденции за лято 2013

Стайлингът на моделите беше поверен на топкоафьора Конда Кондов от Салони Nushi и на екипа на гримьорката Кристина Славова.

„Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2013 се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, МОЛ ВАРНА, Винарска изба Варна, както и рекламна агенция MAX VISION, а Fashion.bg беше основен медиен партньор на събитието и в следващи публикации ще ви представим всички колекции, на които се насладиха над 800-те гости на фестивала.

Снимки:
Модели на модна къща "ТОНЕНА". Фото © Fashion.bg