Как да изглеждаме по-високи? Модни трикове

Как да изглеждаме по-високи? Модни трикове

Мили дами, трябва да признаем, че в живота на повечето от нас е имало момент, когато сме мечтали за едни допълнителни десет сантиментра към ръста си – или поне пет.
Е, специалистите ни дават съвети как визуално "да порастнем" с няколко лесни хитринки.
На първо място е стойката! Нищо не е по-важно както за външния ви вид, така и за цялостното състояние на тялото ви, от изправената стойка! Ако съзнателно следите да не се изгърбвате, ще имате много ползи - дори такива, за които не сте подозирали. Подобряват се кръвообръщението, работата на главния мозък, на храносмилателната система, цялостният тонус на организма.
И разбира се, можете да използвате помощта на модата. Най-много издължават дрехите с вертикално райе. Също така е препоръчително да заложите на рокля, вместо на къси панталонки, които не показват краката, в най-добрата им светлина. Не залагайте на карирани дрехи или такива с хоризонтално райе, тъй като те снижават оптически.
Нюансите също са от значение. Ако заложите на топ и панталони в един и същ цвят, но в два различни нюанса, визуално ще промените височината си. Високите токчета се подразбират. А прическа тип "конската опашка" може да е финален щрих в полза на "израстването" ви.
Определено избягвайте тупираните афро прически.


Източник: БГНЕС