Жизел Бюндхен: Чувствам се комфортно в кожата си и харесвам всяка част от себе си

Веселка Петрова

Това сподели 32-годишният бразилски супер модел от немски произход. Красавицата, която има тригодишна дъщеря и петмесечен син, заедно със съпруга си Том Брейди, е успяла да надрастне всички критики, които отнасяше по повод външния си вид в началото на кариерата си. Днес, Жизел е самоуверена, приема себе си с всичките си недостатъци и е щастлива в кожата си.
Браво, Жизел! Страхотно постижение! Мили дами, нека почерпим вдъхновение от Жизел и да се отнасяме към себе си с по-голяма любов, защото я заслужаваме!

Жизел Бюндхен: Чувствам се комфортно в кожата си и харесвам всяка част от себе си

"Какво ми харесва в лицето ми? - Моите лунички. Какво не ми харесва? - Нищо", споделя тя. "Когато започнах моята кариера преди 12 години, постоянно чувах коментари по мой адрес. Носът ми бил прекалено голям, това или онова прекалено... малки. Тогава разговарях с баща си и той ме убеди, че всички тези неща са част от моята личност. Сега приемам всичко в себе си. Аз не съм богиня. Аз съм си аз и се чувствам добре", каза Бюндхен.
"Израснала съм в Бразилия, където идеята за красота и съблазън не е същата като в Европа. Майка ми ме е научила да търся хармонията между тялото и душата. От нея знам и че трябва да се чувствам удобно в себе си и да остана такава, каквато съм", разказва чистосърдечно Жизел.
Въпреки че е приемана за една от най-красивите жени в света, Жизел рядко сама си купува списание, в което е снимана или е на корица, защото е "скучно". "За да бъда честна, почти никога не се поглеждам в огледалото. Работата ми се състои постоянно да ми правят снимки и ако съм искрена, понякога се отегчавам от себе си и от тях", допълва откровено красавицата.

Източник и снимка: БГНЕС