KNAPP представя нова колекция пролет/лято 2013

KNAPP представя нова колекция пролет/лято 2013 KNAPP за първи път избра да представи новата си колекция в уютната атмосфера на своя шоурум! На 11-ти май, събота, на ул.“Граф Игнатиев“11 в София, екипът на българската марка за дизайнерски дрехи и аксесоари отваря врати за почитатели и клиенти от 12:00 – 20:00ч. Всеки посетител ще има възможност да разгледа и пробва моделите на спокойствие, както и да се наслади на вдъхновяваща напитка от VODKA ABSOLUT.

Верни на традицията, новата колекция на KNAPP S/S 2013 е разделена на две – основна и Light линии, които се отличават коренно като концепция и тема.

The Lime slices main collection е основната линия от колекцията. Традиционно олицетворява характерните особености на марката – чист силует и геометрични решения в дизайна, разгърнати в избрана гама, която този сезон е изградена от три цвята – тъмно синьо, мек бежов нюанс и лайм, а тъканите са на памучна основа и варират в плътността, така че да се получи приятен ритъм, както в цветовите комбинации, така и в начина, по които изглеждат и се усещат материите.

KNAPPСерия от аксесоари допълва цялостната визия, която винаги е от особена важност за Knapp. За пореден сезон екипът се довери на младия дизайнер на бижута Милко Бояров, който работи предимно с плексиглас. Бижутата са в основния цвят на колекцията – лайм и следват концепцията на дрехите – ясно дефинирана геометрия и насечени форми, докоснати от фини сребърни детайли.

Тази пролет дизайнерите от Knapp акцентират върху Light колекцията и предлагат повече разнообразие именно в по-лежерната си линия.

The alley with the rabbits Light collection е колаборация, вдъхновена от графиките на талантливата художничка Зина Неделчева. Стилът на Knapp и творбите на Зина са претворени в принтове върху дрехите на марката. Специфичният дух, който носят картините и вдъхновяват екипа на Knapp ще видите в серия от удобни, красиви и различни облекла. Освен на зайците, в колекцията е отделено важно място на точките и райетата, а класически големи значки от принтиран текстил ще бъдат неустоимия аксесоар към всяка дреха.

Фотограф: Диляна Флорентин