Симбиоза „страхотен глас - неотразима визия“ в "Гласът на България"

Веселка Петрова

Стилистката Жени Ковачева ще бъде моден консултант на талантливите открития на формата „Гласът на България“. Тя е представител на популярния онлайн клуб за пазаруване Fashion Days. Жени, която е възпитаничка на Националната художествена академия, специалност „Мода“, ще съветва бъдещите звезди при избора им на най-подходящ стайлинг, усилващ внушението, което искат да постигнат чрез изпълненията си на сцената.

Симбиоза

Кастингите „на тъмно“ приключиха и за големите концерти, участниците ще трябва да се постараят, освен да изпеят парчетата си отлично и да изглеждат зашеметяващо.

Симбиоза

Симбиоза

Жени Ковачева споделя, че черпи вдъхновение от красивите неща, около себе си – природата, архитектурата, изящните изкуства, приятните моменти с приятели и веселите случки от ежедневието. Като експерт в областта на стайлинга, тя ще споделя професионалното си мнение за детайлите от сценичния гардероб на изпълнителите и за ролята на визията им в цялостното им представяне.

Симбиоза

Симбиоза

"Дарбата да изразиш емоциите с гласа си е истинско богатство. Именно затова е важно изпълнителите да представят таланта си по адекватен начин. Подходящата визия е един от инструментите, които ни помагат да се чувстваме добре. Талантът и запомнящата се визия вървят ръка за ръка по пътя към успеха“ - коментира стилистката.

Симбиоза

Симбиоза

Ние зрителите, ще можем да следим коментарите и насоките за визията на участниците според стила на изпълненията им, които ще идват от специално изграденото модно студио, в бекстейджа на "Гласът на България". В сайтът на предаването ще има специална секция за модните съвети на Жени Ковачева.

Снимки: www.glasatnabulgaria.bg