За пръв път – първа дама два пъти на корица на "Вог"

Веселка Петрова

Разбира се това е неповторимо очарователната и стилна Мишел Обама. Тя украси априлския брой на модната библия, който можете да откриете на пазара от 26 март.

За пръв път - първа дама два пъти на корица на

Хилари Клинтън е единствената друга първа дама, която е била лице на модното списание. Тя е удостоила с присъствието си декемврийският брой за 1998 година.

Два месеца след идването и в Белия дом госпожа Обама се снима за списание „Вог“ за първи път. През март 2009 година тя заложи на рокля без ръкави на Джейсън Ву, а този път се е спряла на елегантна синя рокля на един от любимите си дизайнери - Рийд Кракоф.

За пръв път - първа дама два пъти на корица на

Семейство Обама има две дъщери – Малия на 14 и Саша на 11 години. Именно двете деца и съпругът и са темите, за които говори Мишел Обама. Тя казва, че се опитва да научи Президента на „търпение и спокойствие“, а на дъщерите си да осигури колкото е възможно по-нормално детство. "90% от разговорите ни са за дъщерите ни. Какво правят? Коя има тренировка? Какъв празник за рождения ден е планиран? Нашата работа е преди всичко да сме сигурни, че семейството ни е заедно. Имаме малки деца, те растат всеки ден. И двамата бяхме искрени, когато казахме, че приоритет номер едно за нас е семейството ни да е заедно" допълва още Мишел.

За пръв път - първа дама два пъти на корица на

Фотосесията за модното списание е заснета от Ани Лейбовиц, като Първата дама и Президентът позират в Червения салон на Белия дом.

Разбира се, в интервюто, госпожа Обама казва и няколко думи за модата: "Винаги казвам, че жените трябва да носят дрехи, в които се чувстват добре. Винаги опитвам да правя това. Ако се чувствате добре в дрехите си, контактите с хората стават лесни и това ги предразполага", споделя Мишел Обама.

За пръв път - първа дама два пъти на корица на

Снимки и информация: Vogue.com и БГНЕС