Само за шестица! 6 мъжки вещи, които жените обожават

Светлана Видинска

Каквото и да се говори, любимият мъж на жените е добре облеченият. Даже сексимволи като Джордж Клуни и Дейвид Бекъм дължат реномето си на класическата елегантност. Поне 6 неща от мъжкия гардероб от край време се харесват на дамите, а ако случайно или не притежавате всичките – значи сте за шестица, скъпи мъже!

Бяла риза - Гениалните неща са най-семплите. Това важи и за снежнобялата риза, която слабият пол някак тихомълком и на пръсти си е откраднал. Може би защото олицетворява чистотата, в смисъл на чист сексапил. Попитайте коя да е жена и ще ви каже, че се чувства прекрасно, облечена (само) в ризата на любимия си. Едва ли има по-прелестна и съблазнителна гледка в денди стил!

6 мъжки вещи, които жените обожават

Вратовръзка - Защо ли е най-харесваният подарък за рожден ден и Свети Валентин? Обяснението се крие в заредения с магнетизъм образ на деловия мъж – от банкер до високоплатен адвокат. Скъпата вратовръзка от естествена коприна на фини райета и цветя или в магнетични цветове като виолетово и нощно синьо е символ на успешната кариера и пълен портфейл, а кой ще отрече, че това са същински афродизиаци за модерната Жулиета.

6 мъжки вещи, които жените обожават

Мек пуловер - Независимо, че не е безразлична към шума на парите, истинската жена ще избере този, който й подарява топли прегръдки. Затова плетеният, по възможност леко развлечен пуловер с право се нарежда сред най-обичаните мъжки дрехи. Каквато и да е причината да го купите – мода, увлечение или предпазване от студа, според вашето момиче служи само „за гушкане“!

6 мъжки вещи, които жените обожават

Раирана тениска/потник - Освен че винаги е на мода, тениската на весели райета попада в полезрението на красавиците, защото излъчва морско настроение. Хоризонталните ивици, особено в класическото тъмносиньо или червено са намек за безгрижието и флиртовете на летния плаж. И ако е вярно, че във всяка жена дреме по една русалка, става ясно защо е влюбена в този принт.

6 мъжки вещи, които жените обожават

Палто тип мундир - Жените си падат по мъже в униформа, и то откакто свят светува. Палтата в милитъри стил с двуредно закопчаване и широки ревери се пръскат по шевовете от първична и секси мъжественост. Дори принцесите се омъжват за принцове в мундири (не само в приказките, вижте Уилям и Кейт!) Затова военната кройка в тъмни цветове като черно, петролно синьо и графитено сиво просто е орисана да побеждава в битката за дамското сърце.

6 мъжки вещи, които жените обожават

Марково бельо - Ако жените посягат към всевъзможни дантели и панделки, за Ромео е не по-малко важно да изглежда супер в спалнята. Истинската лейди разпознава инстинктивно скъпото бельо – независимо дали са карирани боксерки или класически черен слип. Дискретното лого на Calvin Klein или само допирът на качествен памук също имат роля за повдигането на мъжкото самочувствие, а слабият пол капитулира пред усещането за лукс.

6 мъжки вещи, които жените обожават

Това са шестте фаворита на дамите. А кой ли е №7?

Снимки: Corbis