„ГАЛИНЕЛ – АБИТУРИЕНТСКА КОЛЕКЦИЯ СЕКС...”

Галина Денчева

Да, добре сте прочели, новата ни абитуриенска колекция рокли наистина се казва „Секс…”. Но не този - преекспонирано показния, а онзи, с многоточие... Готова съм да се обзаложа с вас за „горещото” усещане, което ще изпитате, гледайки кадри от последния ни клип, наистина пет минутна „жега”…

Визията, на която екипът на SIA (продуцентите на „Биг Брадър”) и фотографът Енчо Найденов се спряха е „откровен сексапил”. Една „гореща” вечер, един луксозен хотел, едно красиво момиче, което със сигурност ще разпали до n-та степен въображението ви – това е новата ни концепция за сезона, а най-страхотното е, че този път камерата не е в ролята на страничен наблюдател на фотосесията, този път тя, лицето на марката позира за Вас. Пригответе се, фотосесията е мнооого, мнооого секси !!!!!!!!

Вижте какво сподели Десислава Денчева, лице на марката - „…Когато стилистът на фотосесията и режисьорът ми разказаха каква е новата ми визия и ролята, която трябва да „изиграя”, първоначално се притесних, видимо се притесних, защото е различна от всички мои превъплъщения до този момент. Притеснена бях дори когато ме гримираха минути преди да започнат снимките…до момента, в който се обляках и видях отражението си в огледалото. Тази рокля, аз тази рокля… Изумително – как е възможно една рокля да ме преобрази така?! Секси, палава, магнетична…Забравих, че трябва да „играя” роля, не се бях замисляла до сега че аз, тя - всички ние носим в себе си „лошото момиче” и е невероятно усещането, когато една рокля ти дава увереността и силата да хипнотизираш всички с присъствието си, абсолютно всички!”

Петнадесет изключително луксозни ръзноизработени рокли – са само част от колекцията ни от официални рокли в „Холивудски” стил, които ще Ви накарат да се замислите – какво повече от това, което ще видите във филма можем и сме приготвили за Вас... От кораловия цвят и портокаловия оттенък на оранжа до безспорния фаворит този сезон – златото – такива ще сте вие, момичетата на „Галинел”. Колкото до „убийствения” ръчния труд –знаете, той стана синоним на луксозната ни линия. Горда съм като собственик на марката да заявя, че отделът ни става все по-ексцентричен – златни елементи, преплитащи се с черни камъни „Сваровски”, небесносини естествени камъни и кристали в цвят „горчица”, люлякови пайети, комбинирани с тревистозелени и златисти кристални плочки... Казах ви, отделът ни „ръчен труд” е от млади, изключително амбициозни дизайнери и затова се развива така динамично. А линията.... Ах, линията... Поздравления за конструкторския ни екип – дяволски добри сте! Пищни, пищни деколтета, дълбоки, дълбоки цепки и много, много голи гърбове...Страхотно, нали? Тук е моментът да ви съобщя, че от този сезон имаме двама нови консултанти, които ще работят само с тези от Вас, които имат по-малък бюст и смятат, че пищните деколтета и голите гърбове са тема „табу” за тях. Изненадана съм, не впечатлена съм от изобретателността на тези две жени и ефекта,тип „уондър-бра”, който сами ще постигате оттук нататък - винаги, по всяко време!!!! Край на култа към пластичните операции – да живее красотата на естествените форми!

Когато разработвахме абитуриенската колекция от официални рокли, аз и дизайнерския ни екип имахме за цел да обхванем различни „типажи” момичета – така всяка една от вас ще намери себе си. Днес ще поговорим за...

ФАТАЛНАТА

Черен, антрацит-черен цвят и миниатюрна, изключително миниатюрна дължина – това е „най-горещия” дизайнерски проект, който някога сме създавали. Когато отделът ни от психолози разработваше вашия профил ние, дизайнерския екип в „ГАЛИНЕЛ”, бяхме наясно, че създаваме рокля за момиче с  „убийствено” тяло, което винаги знае какво иска и винаги го получава. Знаехме така също, че владеете до съвършенство „езика на тялото” и не сте от най-приказливите – не е и необходимо, малко са тези като вас, които могат да печелят всички... просто с поглед.

Ето как създадохме официална версия на „ученическия” стил, но не в познатия, строг вариант, а секси, безумно секси. Оловно-черни камъни „Сваровски”  пищно изпълват контурите на предварително бродирани флорални мотиви и преливат в контрастни златисти форми. Ефектен гол гръб, завършващ в стилизиран  „колан”, ръчнообработен със кристали, достигащи шест-цифрени стойности и ... минималистично плисе – такива ще сте вие, „фаталните” момичета, носещи рокля от последната колекция на „ГАЛИНЕЛ”. Контрастът – това е малката дизайнерска „тайна”, която използвахме, създавайки визията на вашата рокля – дълбочината на цвета антрацит и светлината на златото, „неприличен” сексапил в областта до ханша, завършващ с „целомъдрена” плисе-поличка – фатално ученическо излъчване – вечерта ще е запомняща се!

ЧУВСТВЕНАТА

Здравейте, загадъчни момичета! Гръмогласен кикот?! Предизвикателно поведение?! Показно облекло?! Не, това със сигурност не сте вие. Интригуващи – ето какви сте. Ето защо, когато разработвахме вашия дизайнерски профил аз и моят екип имахме за цел да подсилим мистичното у вас. Не, не си представяйте ярки цветове – вашият профил е „тиха елегантност”, вашата тоналност - небесносинята. Стилизирана ромбоидна плочка, преминаваща в лъчи от кристали и камъни описва областта под бюста и зоната от талията надолу – ефектът впечатляващ гол гръб и силно, силно изрязана талия. Хиляди седефени пръчици, златисти миниатюрни мъниста, млечнорозови и тюркоазеносини камъни „Сваровски” са внимателно подбрани и ръчно-обработени под формата на кристални пискюли – целта, всеки ваш жест да се преврърне в събитие. Това е единствената рокля от абитуриенска колекция „Секс...”, която носи магията на Изтока. Колкото до деколтето – то е „гофрирано” за специален ефект, но не така показно както при другите визии от колекциите, защото нашата цел, създавайки проекта на тази рокля бе:  “Да засилим вашата чувствена загадъчност”. И успяхме. Определено успяхме! Изключително изискана – такава е вашата рокля - по нея няма да видите шевове! Да, добре сте прочели – по тази рокля наистина няма да видите шевове. Помните ли, за нас вие сте мистична, точно като роклята, която създадохме специално за вас – „кристално” покритие на шевовете - това ще е нашата малка тайна с вас!

КУПОНДЖИЙКАТА

Вие сте „душата” на всяка компания. С вас никой никога не може да скучае, приятелите ви определят като щура,непокорна и непредвидима...Това със сигурност не ви плаши, вие знаете, че сте различна, но какво по-хубаво от това?! И т.к. винаги сте свикнали да бъдете център на внимание – знам, не го целите, но винаги така става, нали? – горещо ви препоръчвам безспорният хит този абитуриенски сезон – златистият цвят. Тук е моментът да ви успокоя – няма значение колко сте висока, слаба, пълна ,брюнетка или блондинка... Златото е абсолютният фаворит и е подходящ за всяка една от вас – единственото условие е шоколадов слънчев загар. Колкото до линията на роклята... в горната си част тя е изпълнена от финна като паяжина мрежа и плътно описва линията на тялото ви – захвърлете сутиените, вечерта ще е гореща! Карамелено-златисти камъни „Сваровски” и пет-цифрени стойности пайети, описват областта около бюста, задължителен гол гръб и.... фризе, изълнено от 100% копринен сатен – „убийствено”, нали?

Мислите, че сте с малък бюст и смятате че е проблем това – всъщност нямате проблем, защото в роклята има вградени уондърбра подплънки, които са с телесен цвят и повярвайте ми, придават повече от обещаващи форми на тялото ви. Ефектен блясък на роклята и секси излъчване от вас – кажете ми как да останете незабелязани?

ТРИУМФИРАЩАТА

Нека не се лъжем – вие обичате да създавате „вятър” около себе си и обичате как да кажа – чувството, да сте на върха. Вашият стил на обличане е абсолютно ексцентричен, каквато всъщност сте и вие самата. За дрехите, които носите мога със сигурност да кажа, че не изхождате от това да са удобни, най-важното е да са ефектни и да правят не просто впечатление, да правят невероятно впечатление. Вие сте родена за Холивуд! Ето защо смятам, че силуетът на вашата рокля трябва да бъде достоен за „Оскар” – класиката на черно-белия контраст и „тонове” френска дантела и коприна. Безброй ръчно-обработени рози, които преливат на черен фон, над двайсет тоналности мъниста носещи в себе си черния цвят - от оловно-сиво до антрацит-черно и искрящо бели кристали, изпълващи сърцевината на цветята – когато видях проекта на тази рокля аз, главния дизайнер на марката останах просто без дъх. Няма нищо по-вълнуващо от силуетът на „риба” – линия, плътно следваща извивките на тялото ви до областта на коляното и изведнъж - пищно разхищение на метри, метри текстил надолу...Влизате триумфираща и в разгара на вечерта – променяте коренно силуета – повдигате роклята и следвате ритъма на танца – вечерта ще е гореща!

СЕКСАПИЛНАТА

От вас лъха секс независимо с какво сте облечена. Вие имате пропорционално тяло и то „прозира” независимо от това с какво сте – дънки, стортна пола или панталон. А тялото ви в комбинация с чувствено излъчване на лицето ви, ви прави дяволски секси. Ето защо горещо ви препоръчвам силуетът на рокля с дълбоко изрязан гол гръб, пищно деколте и огнени цветове. Наситено-цикламено, алено-червено и портокалово-оранжево преливащи се в яростна конкуренция за надмощие, изключително палава цепка, достигаща до края на бедрото ви и две минималистични „препаски”, които „гофрирано” обработени придават повече от пищност в областта на бюста - такава единодушно ви видяхме с целия ми екип. И решихме, че ви трябва само още малко блясък около секси талията ви – кристални „пръчици Сваровски”, които внимателно подбрани в над петнайсет тоналности така пречупват светлината, че всеки ваш жест се превръща в събитие. Секси имидж и огнена светлина във всяко движение – такава ще сте вие, влизайки в клуба на абитуриентките на „Галинел”.

Сигурно вече ви направи впечатление, че тази година модата на „добрите момичета” е отдавна отминала. Да живее сексапила! Какво? Чувам ви да казвате, че не сте секси – забранявам ви да разсъждавате така! Не само че сте секси, вие сте „убийствено” секси и ние ще ви докажем как в една нощ можете да провокирате и притежавате целия, абсолютно целия свят около Вас.

ОГЪН-МОМИЧЕТО

Вие сте момиче-мечта. Обичате предизвикателствата и авантюристичния ви дух постоянно ви въвлича в нови и нови приключения. Истина е, че сте малко „хаотична”, но затова пък вие никога не скучаете. Да планирате? Какво е това?! Та нали не знаете утре какъв ще е деня… Колкото до начина, по който въздействате на „мъжкия свят” то той е точно толкова предизвикателен, колкото сте и вие всъщност. Горещо ви препоръчвам огнената тоналност на червения цвят, дълбоко деколте и изчистен силует на рокля. Мислите си че това е всичко?! Не, не, не - тук впечатляват ориенталските елементи и изобилието от ръчновградени камъни – от оптическо-бяло през „слонова кост” до ръждиво-кафяво – наистина впечатляващо! Финни презрамки от кристали и задължителен гол гръб. Разрошете косите си, гримирайте единствено очите си –да, знам - роклята е поразителна, точно като теб самата.

НЕВИННАТА

За нас Вие сте олицетворение на всичко детско и чисто – точно като визията Ви. Често пъти Ви сравняват с „Барби” и Вие не рядко се ядосвате на това – недейте, това е най-ценното във Вас. Когато създавахме проекта на роклята за Вас искахме дори да подсилим кукленското Ви излъчване. Мислите си, че Ви видяхме в къс силует рокля? – не, но дълъг с дълбока цепка, граничеща с ръба на приличието – да! Страхотна провокация, нали? Цветът е пясъчно-златист, не забравяйте има само едно, единствено условие – „шоколадов” загар. Колкото до деколтето – ето тук е акцентът – пайети и мъниста са уловили цялата тоналност на цвета „сахара” – от перлено-златистия до карамеления му оттенък. А текстилът…текстилът е 100 процентова коприна, единствено тя е в състояние да импонира на богатството от цветове в областта на бюста, единствено тя пречупва светлината в същото изобилие от тонове при всеки твой жест. Пуснете косите си и не експериментирайте със сложни прически и кок. От всички визии, Вашата е най-рядко срещаната и най-интересната за мен, като дизайнер. Когато разработвахме проекта на тази рокля аз и моят екип от дизайнери искахме да Ви кажем: „Просто бъдете себе си!”.

СКАНДАЛНАТА

Ех, момичета…Светът е в краката Ви – Вие го знаете и ние го знаем. Вие сте толкова уверена в себе си, че карате света около Вас да мисли като Вас. Вие сте „истински”, абсолютно „истински” и винаги изразявате това, което мислите, без значение дали това ще се хареса или не. Открити – това сте Вие. Поздравления от мен - рядко се срещат хора като Вас! Вие се харесвате – такива, каквито сте и придавате това усещане на света около Вас. Няма нищо по-секси от увереността Ви, запомнете това от нас – ето защо бяхме безпощадно разкрепостени, когато създавахме Вашата визия. Искрящо-цикламен – това е Вашият цвят! Силно, силно изрязан гръб и талия, всъщност силуетът на роклята е толкова провокативен и секси, колкото сте Вие самите. Тук няма да говорим толкова за ръчен труд – макар че 120часа обработване не са за пренебрегване, нали? – колкото за линия на роклята. Тук „уондърбра” експертите ни са вградили специални подплънки за специални ефекти, а отделът ни от -„конструктори” е създал линията на роклята плътно, „неприлично” плътно да следва силуета на тялото Ви. За нас няма друго момиче, освен Вас, което да „изнесе” така правилно тази „убийствена” рокля . Щастливи сме, че Ви има!

ПРИНЦЕСАТА

Добре дошли в приказния свят на „ГАЛИНЕЛ”!

И като във всяка приказка се случват чудеса. Визията на роклята, за която ще говорим днес е подходяща за абсолютно всяка една от вас, независимо от това колко сте висока, дали сте слаба, какъв цвят имат косите ви и какъв е тенът на лицето ви... Дълбоко пищно деколте, силно изрязано там, където се образува най-сладката гънка на гърдите ви, преминаваща в ромбоиден стилизиран елемент от естествени камъни – и това е само началото... „Ръждиви” пръчици, носещи запазения цвят „Сахара”, люлякови кристали „Сваровски” с диаметър над 2 см, ръчно-обработен седеф и златисти перли – сами разбирате какво съм имала предвид, когато ви казах, че визията днес е „приказна”. Колкото до силуета... задължителен гол гръб и талия и тонове метри текстил – 100% копринен сатен за основа, фина като паяжина дантела, плътно бродирана на флорални мотиви и ръчнообработена с кристали. Златисто-зелени и люлякови цветя в бясна надпревара за надмощие – изключително рядка дизайнерска комбинация. И ако си представяте кринолини и куп булчински реквизити, които неминуемо до този момент сте свързвали с визията тип „принцеса”, мога твърдо да ви заявя, че ефектът на линията „Галинел” е в изобилието текстил. Лекота на текстила - 100%-та коприна е виновна за това – и смайващо пречупване на светлината, което само кристалите на „Сваровски” са в състояние да постигнат – такива ще сте вие, приказните момичета на „Галинел”.
И т.к. това е най-бляскавата от всички визии, горещо ви препоръчвам естествен грим, естествена коса, липса на всякакви аксесоари... роклята е толкова ефектна и впечатляваща, че всичко допълнително прибавено от вас ще дойде „в повече”. Не забравяйте, има едно единствено условие за блестящата ви визия – шоколадов слънчев загар - роклята носи златистия нюанс на цвета „сахара”; представяте ли си шеметния контраст между текстила и тялото ви?!

Гледайте всеки делничен ден от понеделник точно в 20.55 часа, всяка събота и неделя – 17.55 ч. По Канал 3 - „ГАЛИНЕЛАбитуриентска колекция Секс...”

Снимки:
1. Галина Денчева – Гл. дизайнер на Модна къща „Галинел”
2. Купонджийката
3. Триумфиращата
4. Сексапилната
5. Огън-момичето
6. Скандалната
7. Невинната
8. Принцесата

Снимки: Енчо Найденов

Вижте видео от колекцията