Модна къща "Романтика" представи колекция "Allure"

На 20.02.07 сутринта, италианският дизайнер Eddy K. пристигна специално от Италия за да присъства на представянето на колекция "ALLURE" на дизайнер София Борисова, която е ексклузивен представител на Eddy K. за България и Турция.

Модна къща Романтика представи колекция Allure Модна къща Романтика представи колекция Allure

Ревюто, с водещ Нели Пандилова се проведе във Военния клуб и бе открито от звездният дует на Sunny Music - Софи Маринова и Устата, които заразиха гостите със своето великолепно настроение. Истинска изненада за италианският дизайнер беше появяването на Софи Маринова с негова вечерна рокля в червено. Дизайнерът пожела да разбере веднага всичко за нея и сподели, че е поразен от нейният глас и визия. Веднага след изпълението на звездната двойка, Eddy K. съсредоточи вниманието си изцяло към предстоящото ревю в компанията на доц. Любомир Стойков.

Kакто подсказва името на колекцията, представените 66 тоалета носят открито послание за неустоимо изкушение, съблазън, изключителна женственост, стил и финес. Колекцията е разделена на три части - Nigth и Gold са двете официални линии, Wedding Collection е предложението на дизайнерката към бъдещите булки, включващо 18 Haute Couture модела. За първи път дизайнер Борисова показа панталони в своите колекции, в комбинация с ефектни сексапилни горни части, ръчно нашити с кристали Swarovski.

Модна къща Романтика представи колекция Allure Модна къща Романтика представи колекция Allure

Вечерните тоалети в темата Nigth са в черно, dark зелено и бордо. За линията Gold са характерни преливащите нюансите от светло към тъмно златно, леопардово, от розово към огненочервено, от светлосиньо към тъмносиньо, както и тревисто зелено. Моделите са изработени от коприна и нейните разновидности - сатенирана коприна, копринен шантунг, копринен шифон. Използвани са изящни дантели от колекците 2007-2008 на Valentino, Ungaro и Christian Dior в съчетание с плисета и ефектни органзи и шифони. Тоалетите са обсипани с кристали и камъни Swarovski. Те присъстват като акцент и върху коланчетата и катарамите на роклите. В някои модели има пайети и естествени щраусови пера. Силуетът е изключително женствен и секси. Горните части са с дълбоки деколтета или голи изрязани гърбове. Долните части са ултра мини, дълги или къси отпред, а с удължен шлейф отзад, с много феерични листа и волани. Застъпена е А-линията, както и тип “Русалка”.

Сватбените рокли в темата Wedding са в цветовете white gold, светло и тъмно cappuccino. София Борисова е подбрала изключително изящни френски и испански материи от haute couture колекциите на фабриките, с които работят най-известните световни дизайнери. Изработени от уникални скъпи дантели, съчетани с ефирни платове като коприна, шантунг и органза, моделите са ръчно обшити с пайети или перли и кристали Swarovski. Звездата в колекцията е булчинската рокля “Allure Romantic”, която дава финален акорд на ревюто. По нея проблясват над 5000 камъка Swarovski с различна големина.

Модна къща Романтика представи колекция Allure Модна къща Романтика представи колекция Allure

Италианският дизайнер не беше подготвен за това, което ще види и удивлението му беше повече от огромно, когато пред очите му запърхаха ефирни коприни и дантели на Valentino, Ungaro и Christian Dior. Дизайнерът сподели по-късно, че е поразен от перфектният силует на всеки един тоалет, позволяващ да разкрие прелестта на женското тяло. Удивлението му нарастваше с появата на всеки нов тоалет и аплодисментите му бяха неподправени. Дизайнер Eddy K. като професионалист и ценител на женската красота, освен професионализма на топ моделите, не пропусна да отбележи тяхната красота и изящество.

Неустоимата Ирен Онтева като лице на колекция "ALLURE", откри ревюто и го закри, извеждайки на модния подиум дизайнер София Борисова, която пожъна бурни овации от гостите в залата, които надвишаваха 350 души. Дизайнерката, истински развълнувана, благодари на всички свои гости, клиенти, журналисти, модни критици и топ модели за честта да бъдат с нея тази вечер, след което изказа специални благодарности на своя съпруг и на целият екип на Модна къща "Романтика", работил неуморно за създаването на новата колекция. За финал дизайнерката покани на подиума дизайнер Eddy K., който я поздрави и й поднесе огромен букет цветя.

Модна къща Романтика представи колекция Allure Модна къща Романтика представи колекция Allure

Феерията от цветове, преливащи коприни, органза, френски дантели, камъни и кристали Swarovski - неописуема наслада за окото, беше показана от най-големите български топ модели - Ирен Онтева като лице на колекция "ALLURE", Tеди Велинова, Елена Ангелова, Деси Гръблева - Мисис България 2005, Елеонора Манчева - Мисис България 2006, която долетя от Испания специално за ревюто, Маги Желязкова, Стела Стойкова, модели на "Визаж", "Каста Дива" и "Евромоделс".

Гости на ревюто бяха Eddy K., доц. Любомир Стойков, Миглена Ангелова, Влади Априлов, Диана Китанова - административен директор на "Загорка", Здравко от "Big Brother 1", Ваня Червенкова, Анжел Вагенщайн с приятели и много други.

Снимки © Emax Studio