Супермоделите с партньори милионери

Ако искате връзка със супермодел, добре е да започнете да спестявате. Британският вестник "Дейли Телеграф" разказва за световноизвестните манекенки и техните партньори милионери.

Завършилата Кеймбридж манекенка Лили Коул започна връзка с основателя на сайта за микроблогинг Туитър Джак Дорси. Двамата били заедно на новогодишното парти на Роман Абрамович на остров Сейнт Бартс, след което продължили ваканцията си на луксозната яхта на милиардера.

Наоми Кембъл има връзка с руския милиардер Владимир Доронин от 2008 г. Доринин, който натрупал състоянието си от бизнеса с недвижими имоти, е наричан руския Доналд Тръмп благодарение на богатството си от 1,5 милиарда паунда. Така че той разполага с повече от достатъчно средства, за да утолява жаждата на пламенната Наоми за дизайнерски чанти.

След развода си с брокера на недвижими имоти Джъстин Портман, по случайност също милиардер, руската манекенка Наталия Водианова започна връзка с френския милиардер и наследник на луксозната марка LVMH Антоан Арно. Двамата живеят заедно в Париж с трите деца на Водианова.

С нейната процъфтяващата кариера на модел на бельо и неговия натоварен график като футболист, руската манекенка Ирина Шейк и футболистът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, печелещ годишна заплата от 35 милиона долара, рядко са снимани заедно от началото на връзката им през 2010 г. Двамата обаче заминаха заедно за Мадейра, за да посрещнат Нова година.

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк

От връзката на австралийската манекенка Ел Макферсън с френския финансист Арпад Бюсън се родиха двама сина - Арпад Флин и Аурелиъс Сай, и без съмнение издръжка за кокетна сума след раздялата им. Сега Бюсън е сгоден за актрисата Ума Търман.

Германската манекенка Хайди Клум имаше връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе през 2003 г., но двамата се разделиха малко след като тя разбра, че е бременна с първото им дете. Бриаторе натрупа състоянието си чрез Формула 1, но се твърди, че Клум не е поискала нито цент от него за издръжка на дъщеря им Лени. Тя беше официално осиновена от бившия съпруг на манекенката, певеца Сийл.

Клаудия Шифър се омъжи за милионера Матю Вон, продуцент на филма "Две димящи дула", през 2002 г. на пищна церемония, на която присъстваха знаменитости като Брад Пит и Мадона.

Съпругът на Синди Крауфорд Ранди Гербер е не само бивш модел, но и милионер, собственик на бара "Миднайт Ойл" и на вериги хотели.

Роденият в Кентърбъри актьор Орландо Блум постигна световна слава през 2001 г. с участието си във филмите от поредиците "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати". В резултат на това банковата сметка на Орландо набъбна до около 32 милиона долара. През 2007 г. той се запозна с ангела на Виктория Сикрет Миранда Кер и двамата се ожениха през юли 2010 г. През август същата година те обявиха, че Миранда е бременна в четвъртия месец със сина им Флин.

Собственикът на компанията PPR и милиардер Франсоа-Анри Пино и канадската манекенка Линда Еванджелиста имаха бурна четиримесечна връзка. След края на идилията Линда поиска издръжка от 46 000 долара на месец за сина им Аугустин. Франсоа поискал от манекенката да направи аборт, когато узнал, че е бременна с детето, през 2006 г.

Бразилската манекенка Алесандра Амброзио има две деца - Аня Луиз и Ноа Феникс, от годеника си Джейми Мазур, чието състояние се оценява на 20 милиона долара. Той е собственик на компания, продаваща дизайнерски дънки на цени на едро на колежански кампуси.

Предлагайки брак на ангела на Виктория Сикрет Адриана Лима на 27-я й рожден ден през юни 2008 г., сръбският баскетболист Марко Ярич вероятно трудно е можел да се определи като човека, изкарващ пари в семейството. Манекенката беше класирана на четвърто място от сп. "Форбс" на най-скъпо платените модели през 2012 г. Той обаче все пак печели около 6 милиона долара на сезон в НБА. Двамата имат две дъщери - Валентина и Сиена. БГНЕС

Снимка:

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк. Фото: ЕПА