Много блясък и топлина в колекция пролет 2007 на Ателие Симон

На 21.02.2007 г. Централният Военнен Клуб – София беше озарен от най-новата колекция на atelier SIMON - „Sunshine” (Слънчево сияние). Тоалетите са в различни силуети, подходящи за всяка индивидуална фигура. От тях струи женственост, съчетана с елегантност и лека доза ексцентризъм. Тоалетите, представени от Atelier SIMON се отличават с ръчна изработка на детайлите и богатство на използваните материи - сатен, сатенирана тафта, естествена коприна, жакард, кристален тюл, френска и арабска. Цветовете са събрали топлината на пролетните лъчи – златисто, екрю, жълто, ябълково зелено.

В декорациите също присъства блясък и топлина, постигната с богата бродерия от мъниста, камъни “Swarovski” и пайети. Фините прозрачни дантели в съчетание с плътни, тежко падащи материи в нестандартни кройки придават елегантност и великолепие.

За първи път в света беше показана и рокля, изцяло изработена от SIM карти – дело на дизайнер Гергана Симеонова. Тоалетът е изработен от 500 малки SIM карти (реверанс към спонсора на ревютоVIVATEL) и беше представен от топ модела Боряна Шехтова.

Рекламните лица на колекцията бяха Лили и Борислав от „Биг Брадър”, които демонстрираха своята любов пред камерите, облечени в сватбена рокля от SIMON и костюм от Andrews.

Сред гостите на модния спектакъл бяха забелязани Соня Васи (наскоро пристигнала от Америка), Благовест Аргиров, Жасмина( от „Сделка или Не”) и Весела Нейнски. Водещата Юлияна Дончева беше поканила и тъмнокожия американския актъор Гари Макдоналд, с когото си пaртнират във филма на Жан-Клод ван Дам.

Снимки:

1. Дизайнер Гергана Симеонова и топ модела Боряна Шехтова

2. - 10. Модели на Atelier SIMON, представени на ревюто