Манията по зелена рокля на Гучи завладя Холивуд

Магнетизмът на зелената кадифена рокля на модната марка "Гучи" впечатли много познати лица от света на модата, киното и музиката.

Един от "подписите" на знаменитостите на червения килим е зелената рокля на италианската марка, която буквално се износи през изминалата година. На пет различни светски събития имаше поне една дама от висшето общество със същата рокля.

Първа я облече супермоделът Наташа Поли на премиерата на "Мадагаскар 3" по време на филмовия фестивал в Кан. Руската красавица съчета роклята със златисти сандали и прическа с мокър ефект.

Дъщерята на шефа на Формула 1 Тамара Екълстоун носеше същата зелена рокля на световната премиера на последния филм за Джеймс Бонд. Милионерската дъщеря комбинира тоалета с черни аксесоари.

Риалити звездата Ким Кардашиян беше забелязана в същия модел, но в по-къс вариант до коляното отново със златисти сандали.

Италианската фирма е харесвана и от актрисата Хуана Акоста, която присъства, облечена в кадифеното зелено на церемония по награждаване на звезди от големия екран миналия ноември. Тя направи оригинален избор и съчета роклята с орнаменти от змийска кожа и ботуши, предаде БГНЕС.

Очевидно роклята ще бъде актуална и през 2013 година, тъй като изумруденото зелено е цветът на 2013 година.