Нов мултибранд бутик откриха днес в София

Днес беше открит новият мултибранд бутик MODESTAMENTE BOUTIQUE. Разположен в идеалния център на града, където животът и модата пулсират в общ ритъм, MODESTAMENTE BOUTIQUE е новият градски оазис за стила на съвременната жена. В него ще бъдат представяни актуалните колекции на някои от най-престижните световни марки, сред които Nina Ricci, Carolina Herrera, Francesco Scognamiglio и Tomaso Stefanelli.

Бутикът отбеляза откриването си с уникален по рода си пърформънс за жителите на града. През целия ден на витрината, топ модели ще избират и обличат дрехи от новите есенно-зимни колекции на известните марки. “Живата витрина” ще направи присъстващите съпричастни към един много личен момент от ежедневието на всяка жена и в същото време представи най-доброто от новите колекции по иновативен и запомнящ се начин.

Carolina Herrera

Чувственият дух на Ню Йорк – така определят неподправения почерк на американската дизайнерка от венецуелски произход. Известна с умението да изважда от модното клише класически модели като тренчкота или вталената пола до коляното, през 2004 г. марката Carolina Herrera е отличена с наградата Womenswear Designer of the Year. През 2011 г. получи и специалния приз Mercedes-Benz Presents, присъждан за иновативен моден дизайн и за употребата на висококачествени материали. Колекцията на марката за сезон есен/зима 2012-2013 включва ежедневна и елегантна линия облекла. В първата преобладават морско синьо и нюанси на черно, а материите варират от кашмир до кожа и коприна. Вечерните рокли подчертават женствеността с обемистата си форма, абстрактните графични елементи и едри принтове със смели червени цветове.

Carolina HerreraCarolina Herrera

Nina Ricci

Повече от век брандът е символ на елегантната жена, която няма как да остане незабелязана в градската джунгла. Всеки сезон колекциите на марката изненадват с неподправения си привкус, модерен чар и смели акценти. От деликатното излъчване на дантелата до строгите линии на вталеното елегантно облекло, моделите на Nina Ricci са винаги изискани, но никога скучни. Не е изненадващо, че Кейт Бекинсейл се появява с тях на червения килим. Този сезон, дизайнерът Питър Копинг създава за марката колекция, която е леко носталгична, вдъхновена от гардероба на отминалите поколения. Доминира туидът, вплетен в органза за постигане на лекота; в лурекс, за повече блясък; подчертан с дантела или щампован върху копринен шифон. Цветовете остават женствени – пепеливо розово, бледомораво, светла лила, тъмно виолетово, наситено виненочервено, горещ кафяв шоколад.

Francesco Scognamiglio

Майсторът на детайла – така модната индустрия нарича известния италиански дизайнер. Моделите му са разпознаваеми със своята ефирност, лекота и непринуден чар, дошъл директно от слънчевите плажове на Средиземноморието. В разгара на лятото Хайди Клум прикова обективите на модните медии, като се появи с изискана черна рокля Francesco Scognamiglio на партито за десетата годишнина на Project Runway в Ню Йорк.

Nina RicciFrancesco Scognamiglio

Tomaso Stefanelli

Той винаги е бил дизайнерът, който държи на чувствената женственост. В моделите му трудно ще откриете гръндж или стрийт елементи. Те са елегантни, удобни и определено привличат окото под светлините на града. Марката предлага луксозни решения както за ежедневието в офиса, така и за изискана нощ навън.

Modestamente Boutique се намира на ул. „Алабин” 56, София.

Снимки:

1. - 2. Модели на Carolina Herrera
3. Модел на Nina Ricci
4. Модел на Francesco Scognamiglio