Парфюмът на Риана чупи рекорди във Великобритания

Поп звездата Риана вече е истинска бизнес дама. След огромния успех на многобройните й хитове певицата е на път да завладее и парфюмерийната индустрия.

След като първият й аромат постигна сравнително добър успех на пазара, вторият парфюм "Rebelle" в момента чупи рекорди по продажби във Великобритания. Ароматът беше представен през февруари и вече е продаден в над два милиона екземпляра. Очаква се до края на годината продажбите да достигнат 4 милиона флакона, побеждавайки всички рекорди.

Парфюмът на Риана чупи рекорди във Великобритания

"Rebelle" изпреварва значително ароматите на други звезди като "Midnight Fantasy" на Бритни Спиърс, "Glow" на Дженифър Лопес, "Heat" на Бионсе и "Intimely Beckham for Her" на Виктория Бекъм.

Парфюмът на Риана "улавя топлината на карибското слънце, отразява барбадоските й корени, но и превратностите в живота й в момента", съобщи преди време представител на звездата. Той съчетава нотки от ягода, сливи, джинджифил, какао, ванилия, орхидея и хелиотроп. "Новият ми парфюм показва какво означава да поемеш контрола, оставайки все пак дама. Има романтичен и женствен елемент в този аромат, но също и известно предизвикателство. Харесвам тази двойственост", заяви Риана при представянето на парфюма. БГНЕС