Надя Господинова грабна титлата "Miss Summer Viva! 2012"

Miss Summer Viva! 2012За трета поредна година Viva! Casino и агенция FH1 обединиха усилията си в търсене на най-свежото лятно момиче. Единадесет бяха претендентките за короната, която беше спечелена от 17 годишната Надя Господинова от София. Подгласнички на победителката, съответно на второ и първо място, се подредиха Мирослава Иванова и Радостина Тодорова.

Победителката в конкурса учи в Строителния техникум и мечтае да изучава архитектура. Има си гадже от почти година, но пък сърцето й е голямо и отворено към нови приятелства.

Красавиците дефилираха в три атрактивни тура, като представиха летните предложения на бранда NEXT, бански костюми Seven Seconds, очила Kwiat и екстравагантните обувки на ALDO.

Miss Summer Viva! 2012

Докато журито наблюдаваше и оценяваше участничките, за доброто настроение на всички гости се погрижи Маг Архи със закачливи фокуси на модна тематика. След него участие в шоуто взеха още две подгласнички за слава, които смразиха кръвта на присъстващите – дресирани представителки на семейство Питонови. Двете влечуги, обаче не спряха Есил Дюран, която беше част от строгото, но справедливо жури, да се качи на сцената и да счупи живака на доброто лятно настроение.

Miss Summer Viva! 2012

Снимки:
Емил Колев за HiLiFe/ПРофайл