Нивеа представи нов продукт за борба с целулита - стягащ антицелулитен гел-крем

НОВ ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ЦЕЛУЛИТА - СТЯГАЩ АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ-КРЕМ През април NIVEA добавя към стягащия лосион за тяло Q10 plus и нов стягащ антицелулитен гел-крем. Лекият продукт с Q10, L-картинин и екстракт от лотос намалява видимите следи на целулита, без да има нужда от допълнителен масаж на тялото. Гел-кремът притежава приятна текстура и попива бързо. Тестовете, проведени от експертите на Байерсдорф покават, че след двуседмична употреба кожата е осезаемо по-гладка и стегната, а след три седмици следите от целулит са значително намалени.

Ефективната формула на лосиона за тяло с Q10 и креатин стимулира обновяването на клетките и стяга кожата. Веднага след нанасяне кожата се усеща по-еластична. Лосионът за тяло осигурява интензивна хидратация на кожата като я прави видимо по-гладка и стегната само след две седмици.

Действието на трите основни съставки на продуктите са комбинирани така, че да третират интензивно и нежно проблемните зони. Леката им, приятна и бързо абсорбираща се текстура ги превръща в едно приятно изживяване за кожата. L-карнитинът осъществява процес на транспортиране на мастните клетки, за да ги превърне в енергия. Същевременно екстрактът от лотос предотвратява формирането на нови мастни клетки, а коензимът Q10 стимулира допълнително клетъчните метаболитни процеси. НОВ ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ЦЕЛУЛИТА - СТЯГАЩ АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ-КРЕМ Силната формула активира кожата, подпомага регенерирането на кожните клетки и по този начин подобрява еластичността и гладкостта й.

За всички жени, които следват съветите на експертите и съчетават спортната активност, здравословния хранителен режим и грижата за кожата с продуктите на NIVEA Q10 plus, NIVEA представя на уебсайта си нова секция Q10 Fit Club. Иновацията в сайта на марката е посветена на стегнатата кожа под професионалните съвети и индивидуални програми за грижа за различни типове кожа на фитнес-експерта Сара Максуел.

Установена е връзка между начина, по който изглежда кожата ни и нашето самочувствие. Затова антицелулитният стягащ гел-крем и лосион за тяло NIVEA Q10 plus са крачка към по-доброто настроение и самоувереност!