Модата и красотата на кожата се съчетават в новата дизайнерска серия на NIVEA SOFT

Модата и красотата на кожата се съчетават в новата дизайнерска серия на NIVEA SOFTПрез април NIVEA Soft е на пазара в нова лимитирана опаковка. Уникалната визия на нежния крем е дело на младата дизайнерка от Лондон Никола де Ман. Благодарение на характерните за нейното творчество привлекателност, комбинирана с впечатляваща елегантност и дискретна чувственост, тя създаде три неповторими визии за NIVEA Soft.

Новата серия на крема за лице е предназначена за всички дами, които се грижат за свежестта на кожата си и същевременно държат на стилните продукти. Трите женствени дизайна на NIVEA Soft са с примамливи мотиви в живи цветове, като по този начин добавят и нотка красота към ежеднежната грижа за тялото. Модата и красотата на кожата се съчетават в новата дизайнерска серия на NIVEA SOFTВизията „Птичи полет“ изобразява цветните и деликатни колибрита, които са вдъхновени от идеята за движението в живота, от ритъма и повторението. Вторият дизайн на NIVEA Soft „Отражения на пеперуди“ отразява формите и мотивите на крилете на дневна и на нощна пеперуда, повлияни от психеделичните дизайни на 60те години на 20ти век. Последната визия на лимитираната серия - „Цветни мечти“ е вдъхновена от концепцията за живота на една снежинка, защото всяка снежинка е уникална – със своя собствена очароваща и сложна красота.

Модата и красотата на кожата се съчетават в новата дизайнерска серия на NIVEA SOFTNIVEA Soft има интензивно хидратираща формула, която незабавно освежава лицето, ръцете и тялото, като прави кожата по-мека и нежна. Продуктът съдържа натурално масло от жожоба и витамин E. Лекият крем бързо попива в кожата и в резултат на това тя е дълбоко хидратирана и освежена.

NIVEA Soft се грижи за кожата, правейки я неустоимо мека на допир. Сега модата и грижата за естествената красота се съчетават, за да направят всеки ден още по-неповторим!