Най-продаваната детска колекция Calvin Klein Jeans е на българския пазар

Най-продаваната детска колекция Calvin Klein Jeans е на българския пазарСтилът "Келвин Клайн" е без конкуренция - комфорт за тялото и душата, тузарство и аристократизъм на излъчването, перфектни тъкани и никаква бъбривост.

Детската колекция CK Jeans е от най-продаваните в Щатите. Градският стил е напълно подходящ за момичетата и момчетата от 6 до 16. В него няма излишества от сорта на апликирани Барбита и Супермени или щампи с лика на Хана Монтана. Лаконичната елегантност се налага още на първо четене. Морската тема е категорично изкушение - от бяло-сините широки райета до металните копчета. По тоалетите на малките госпожици има кокетни фльонги, които са чиста романтика. Ризите и якетата са леки и удобни. Върху денима има красиво разпръснати камъчета. В палитрата на невръстните суетници доминират електрик, бяло и каре. Логото е на най-неочаквани позиции - дори е избродирано на дупето. На панталоните има колани, едно към едно копиращи ластиците на прочутите боксери и слипове. Малките чаровници, облечени в CK Jeans, винаги изглеждат като на ревю. Денимът е безсмъртната запазена марка на Calvin Klein.

Най-продаваната детска колекция Calvin Klein Jeans е на българския пазар

Келвин Клайн, който преди няколко години продаде името си за 430 милиона долара, има огромно влияние в модната индустрия - от бельото до парфюмите, от дънките до часовниците. След като дизайнерът, роден в Бронкс в семейство на унгарски евреи, отстъпи марката си на корпорацията Philips Van Heuesen, в екипа му се включиха дизайнерите Франциско Коста и Итало Зучели. "Истинско, изчистено и просто" - това е девизът на маестрото. Той признава, че се влияе от философията и естетиката на Коко Шанел, Марк Ротко и жената, за която няма прегради в мъжкия свят. "Модата е инстинкт и късмет", не се колебае Келвин Клайн.

Най-продаваната детска колекция Calvin Klein Jeans е на българския пазар

Пролетно-лятната детска колекция на Calvin Klein Jeans е представена от дизайнерката Нели Колева. Всички облекла за деца и тинейджъри от 6 до 16 години присъстват на българския пазар и могат да бъдат закупени от нейния бутик. Колекцията може да бъде разгледана в сайта www.nelykoleva.com

Най-продаваната детска колекция Calvin Klein Jeans е на българския пазар