Колекция пролет-лято 2012 на Timberland

Теодора Денева

Колекция пролет-лято 2012 на TimberlandТози сезон модна марка Timberland обърна внимание на дамите, които обичат активния живот. В новата колекция за сезон пролет-лято 2012 идеално се съчетават съвременен дизайн, превъзходно качество, надеждност и екологичност. В такива обувки е просто невъзможно да не се чувствате свободно и в същото време да изглеждате и стилно.

Линията Formentor е създадена за активните жени, които предпочитат спортния стил. Материалът, от който са направени моделите е създаден по специална технология и пропуска влага само в една посока - позволява кожата да диша и в същото време обезпечава с идеална терморегулация.

Timberland може да задоволи и онези, които предпочитат практични, удобни и красиви обувки. Елегантните ботуши Earthkeepers са снабдени със стелки от специална дишаща кожа, което ги прави идеални за ежедневна употреба.

За създаването на линията Deering Boat-Ballerina, дизайнерите са се вдъхновили от грацията и изяществото на една балерина. Обувките от тази линия са изработени от естествена кожа и са снабдени със специални прожиниращи стелки, които омекотяват и не подбиват ходилото при ходене. Това ги прави изключително подходящи за активния градски живот.

Цялата колекция за сезон пролет-лято 2012 е направена от естествени материали - кожа и велур, както и от преработена (рециклирана) пластмаса, което говори не само за качество, но и за един екологично чист продукт.