Bridal Fashion с ексклузивно присъствие на Balkanica Wedding Expo

Bridal Fashion с ексклузивно присъствие на Balkanica Wedding ExpoВсяка година българската фирма Bridal Fashion изненадва клиентите си с нови идеи, решения и ВИП обслужване на най-добрите цени в Европа. На състоялото се преди ден Balkanica Wedding Expo, Bridal Fashion представи две английски марки на българския пазар. Това са новата специална колекция от официални рокли на Vivienne Westwood и фирмата за производство на официални, предимно абитуриентски тоалети - Mark Lesley.

В красиво аранжираната шатра, обзаведена от Premium Style клиентите на Bridal Fashion се запознаха с новите тенденции в сватбената и абитуриентска мода за 2012 година на най-добрите световноизвестни модни марки, събрани единствено в българското представителство на едно място. Това са испанският гигант Pronovias Fashion Group, Manuel Mota, Elie by Elie Saab, Valentino sposa, Enzoani, My Lady, Maggie Sottero, Atelier Aimee, чиито официален представител е българската фирма.

Bridal Fashion с ексклузивно присъствие на Balkanica Wedding ExpoBridal Fashion с ексклузивно присъствие на Balkanica Wedding Expo

Изненадата, която Bridal Fashion поднесе бе специално разработената колекция от кутюристите на Vivienne Westwood, начело със Светослав Колчагов. Роклите, които клиентите ще очакват в бутиците ще бъдат в единични бройки, които се отличават с уникална изработка – перфектна корсетна конструкция, отличителен знак в дизайна на английската дизайнерка. Всяка дама ще изглежда възхитително и различно на парти, официална вечеря, бал или сватба. Освен това наличен ще бъде и каталог с модели и материи, които клиентките на Bridal Fashion ще могат да избират, а цените на тоалетите приятно ще изненадат ценителите на модния дизайн. Другата нова английска марка Mark Lesley се отличава с тоалети, предимно насочени към абитуриетките и младите момичета, които греят в огнено червено, лимонено жълто, антично розово, зелено, кралско синьо и антрацитено черно.
Характерни за моделите са цепките, кристалният блясък и елегантната линия. Колекцията е налична в бутиците на фирмата и очаква бъдещите абитуриентки.

Bridal Fashion с ексклузивно присъствие на Balkanica Wedding Expo

Четири носителки на титлата Мисис България като Мисис Европейски Съюз 2010 - Елена Караколева, Мисис България Европейски Съюз 2011 – Катя Роуз и Мисис България Вселена 2010 – Паолина Петракиева заснеха ексклузивна фотосесия в залите на хотел „Шератон” с тоалетите на Vivienne Westwood, а официална рокля на Mark Lesley представи Мисис България Galaxy 2008 – Галина Недялкова.
Красивите българки пожелаха успех на новите марки в Bridal Fashion на чаша шампанско с плуващи частици от 24 каратово злато на престижна австрийска фирма.

Bridal Fashion с ексклузивно присъствие на Balkanica Wedding Expo