Специална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal Fashion

Специална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal FashionБутиk Bridal Fashion ще бъдe новият адрес, на който ще се предлагат коктейлни и официални рокли на Vivienne Westwood.

Уникалните тоалети на прочутата дизайнерка, обичани в цял свят съвсем скоро ще изненадат клиентите на Bridal Fashion. Колекция от специални модели в единични бройки, разработени от кутюристите в ателиетата на английската фирма ще бъдат напълно достъпни и за българските дами. Роклите ще бъдат с корсетна конструкция от времето на Мария Антоанета, но иновативна, модерна и уникално изработена, която стои на всеки тип фигура. Материите са както познатите дюпион, сатен, шифон, така и екстравагантни и неповторими в зависимост от желанията на клиента, които ще бъдат избирани по каталог. Тоалетите ще бъдат подходящи за фирмено парти, официални събития и балове.

Специална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal FashionТъй като Bridal Fashion е агент и официален представител за България на най-големите фирми - производители за сватбена мода в света като Pronovias Fashion Group, Elie by Elie Saab, Enzoani, Maggie Sottero, My Lady, Atelier Aimee, бъдещите булки, които харесват стила на Vivienne Westwood също ще могат да избират модели на сватбени тоалети.

С изключителна сватбена рокля на марката блесна Сара Джесика Паркър във филма „Сексът и града”, а в България моделът – Николета Лозанова се омъжи с тоалет-шедьовър който й стоеше уникално.
Рокли на авангардната дизайнерка са обличани от Мадона, Кейти Пери, Клаудия Шифър, Дита фон Тийз, Селин Дион, Сандра Бълок, Пинк и др, а първата фотосесия в България ще бъде заснета от четири бизнес дами и носителки на титлите Мисис БългарияЕлена Караколева, Катя Роуз, Паолина Петракиева и Галина Недялкова.

Специална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal FashionСпециална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal Fashion

Специална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal FashionСпециална колекция на Vivienne Westwood за бутици Bridal Fashion

Снимки:

1. Сандра Бълок в тоалет на Vivienne Westwood
EPA/NINA PROMMER

2. Кати Пери в тоалет на Vivienne Westwood
EPA/PAUL BUCK

3. - 6. Архив Vivienne Westwood