Мила Кунис стана лице на чантите Диор

Мила Кунис стана лице на чантите ДиорЗвездата от "Черен лебед" Мила Кунис стана лице на чантите на френската модна марка Диор, пише БГНЕС.

Снимките за рекламната кампания са дело на фотографа Микаел Йансон и актрисата сподели пред сайта "Womens Wear Daily", че "едва сега започва да учи за модата". "В ежедневието си не нося много женски дрехи. Но ми харесва да се чувствам женствена, когато съм на червения килим", сподели Кунис.

"Мила Кунис е много талантлива млада актриса, тя е въплъщение на истинската модерна жена. Ролята й в "Черен лебед" беше забележителна. Тя е много даровита актриса", заяви заместник генералният мениджър на модната марка Делфин Арно относно избора на родената в Украйна актриса. Мила Кунис стана лице на чантите Диор

От Диор явно са почитатели на целия актьорски състав в "Черен лебед", след като през март м. г. Натали Портман, която изпълнява главната роля в лентата, стана лице на парфюма на модната марка.

Като лице на чантите на Диор Кунис наследява френската актриса и носителка на "Оскар" Марион Котийар. Делфин Арно заяви, че модната марка се надява на дълготрайно партньорство с Кунис. Звездата, от своя страна, сподели, че смята моделите на Диор за "много изискани, женствени и красиви".

Снимки: fashion.telegraph.co.uk