Две Мис България в уникална фотосесия

Две Мис България в уникална фотосесияРомантика фешън избра за лица на новата си кутюр колекция couture Signature – пролет/лято 2012 най-красивите българки за 2010 Ромина Андонова и 2011 Ваня Пенева. Дизайнерката София Борисова залага освен на своите фешън идеи, материи и сложни кройки, но и на красотата, професионализма и излъчването на красавиците. Тяхното излъчване изцяло съвпада с идеите на тоалетите на дизайнерката.

В професионалната фотосесия двете красавици заснеха 19 официални тоалета, предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки. Моделите са 19, защото през януари 2012 Романтика празнува своя 19-ти рожден ден. За прическите се е погрижил коафьорът Борислав Сапунджиев, който на няколко пъти сменя прическите на дамите. Гримът, съобразен с тоалетите, е дело на гримьора Цецо Андреев, а уникалните кадри са направени от фотографа Диляна Флорентин.

С новата си колекция София Борисова показва за пореден път, че съчетанието на материи, перфектна кройка и много любов към създаването на един тоалет, са нейната запазена марка. Не случайно тя все повече и повече печели своите почитатели не само в България, но и извън нея. Хит в колекцията за пролет/лято 2012 са фините леки и феерични материи като естествена коприна, сатен, шифон, испанска органза и френска фина тафта, придаваща много лукс и аристократичност на тоалета. Цветовата гама на колекцията SIGNATURE е нежна – предимно пастелни тонове като капучино, пепел от рози, лила. Присъстват актуалните принтове, специално изработени за марката, дантела и волани. Много аксесоари, колани и брошки са допълнение към блясъка на тоалетите.

Две Мис България в уникална фотосесия

По-голяма част от моделите в колекцията са предназначени за бъдещите абитуриентки. Моделите са уникални, в лимитирана серия. Цветът на любовта – червеният, се завръща както на световния подиум, така и в колекцията на дизайнерката.

Благодарение на своите уникални тоалети, модната марка Романтика фешън беше предпочетена от най-известният български шоумен Слави Трифонов, да вземе участие в неговото шоу, а самата дизайнерка София Борисова бе негов гост три поредни вечери.

Две Мис България в уникална фотосесия