Мишел Обама - модна диктаторка

Мишел Обама - модна диктаторкаБившата манекенка Мики Тейлър издаде книга - настолно четиво за всяка жена, която иска да копира безупречния външен вид на Първата дама на САЩ. Авторката е поставила акцента специално върху стила на обличане на Мишел Обама.

Стопанката на Белия дом не за първи път флиртува със света на модата. Нейният стил, изследван и обсъждан неведнъж, откакто блестящата юристка стана Първа дама, продължава да е единодушно възхваляван от дизайнерската гилдия. Така че ако е имало още незапълнена ниша в това отношение, сега тя е запълнена от Мики Тейлър, която добавя още една доза прослава на този шикозен и вървящ в крак с най-новите тенденции стил на Мишел Обама.

Книгата, озаглавена "Commander in Chic", е предназначена за всяка жена, която иска да подражава на начина на обличане на Първата дама, и съдържанието се отгатва още от пръв поглед. Тя съдържа цели 90 снимки с дизайнерски идеи, както и многобройни" шопинг-съвети" на Мишел Обама, а също и списък с нейните задължителни и любими тоалети. БГНЕС