Новият Adidas Action 3 за жени

Adidas_Action3_fЖонглирането с натовареното ежедневие, активния начин на живот и поддържането на добра физическа форма коства много на съвременните жени.
Тогава на помощ идва Action 3, първият абсорбиращ дезодорант против изпотяване на adidas. Благодарение на съставките против изпотяване и уникалния Active Absorbent Complex™, adidas Action 3 ефективно ви предпазва, но е и деликатен към вашата кожа - без да оставя бели следи, за да сте уверени и спокойни.

Носителката на титлата най-добра млада тениситка на годината и ново лице на adidas Action 3, Ана Иванович обяснява защо се доверява на този уникален продукт: “В моята професия физическото и психическо натоварване са огромни, така че нямам време време да се тревожа дали моят дезодорант против изпотяване действа толкова добре колкото имам нужда. С толкова много очи насочени към мен трябва да имам абсолютна увереност в продуктите, които избирам. Технологията, която е използвана в adidas Action 3 е страхотна! Когато го използвам, аз знам, че той действа ефективно и мога да се съсредоточа в най-важното – играта. Харесва ми, че не оставя бели следи, а това че е деликатен към моята кожа е допълнителен бонус. За мен, adidas Action 3 е печеливша формула: когато се чувствам добре, се чувствам по-силна и се представям по-добре.”

Можете да направите избор между четири варианта:
Intensive – съдържа високи нива на активни съставки за супер защита. За нормална кожа.
Sensitive – с алое вера успокояващо чувствителната кожа
Fresh – ви кара да се чувствате сякаш току що сте излезли под душа дори когато температурите се качват. За нормална кожа.
Pure – когато не искате друг аромат да се смесва с вашия парфюм. За нормална и чувствителна кожа

Adidas Action 3 ще ви впечатли с нов перлено бял флакон и атрактивното лого на Action 3.
Всеки вариант е с различен цвят капачка улеснявайки избора