Ателие Икстис отново ще участва в седмицата на модата в Ниш

Ателие Икстис отново ще участва в седмицата на модата в НишОт 14 до 16 ноември в Ниш, Сърбия, в eдин от най-елитните клубове на града, ще се проведе Нишка седмица на модата.

На първото издание на събитието свои колекции представиха дизайнери от Ниш, Белград, Македония, Хърватска и България (Ателие Икстис). Тази есен за три дни Ниш отново ще събере дизайнери от различни страни, като колекция ще представи и американската марка Sherri Hill, с чиито рокли момичетата се представят на официалната селекция за мис САЩ, а на същия подиум моделите ще дефилират с колекцията на българското ателие IXTYS.

Колекцията на Ателие IXTYS (Икстис) за пролет-лято 2012 се отличава със съзнателно търсен минимализъм, който отива отвъд повърхностната простота на преднамерено търсената дискретна елегантност. Mарката предлага текстил и силуети, които изразяват силна емоционалност чрез семпли текстури, деликатна антикварност и чистота на кройката.

Ако и вашата фирма желае да представи колекцията си на седмицата на модата в Ниш, свържете се с екипа ни и ще ви изпратим подробности.

Снимка:
Модел на Икстис за пролет-лято 2012