Естетически комфорт За естетически комфорт и гладка кожа – ефективни резултати с
Intensive Pulsed Light (IPL)

Фотоепилация с Интензивна Пулсираща Светлина (IPLтм Hair Removal)

Нежеланото окосмяване е често срещан проблем, при това еднакво неприятен както за мъже, така и за жени. Дефиницията на проблема започва с космените фоликули, които се намират на различна дълбочина и генерират косми с различна интензивност. До скоро това многообразие на видовете окосмяване и разликите в дълбочината, но която са разположени луковиците на различните области от тялото, възпрепятстваше ефективното противопоставяне на проблема.

Както всяка нова технология, и тук машините от ново поколение, работещи с Интензивна Пулсираща Светлина (IPL™) превъзхождат значително като успеваемост, ефективност и бързина на обхождането всички предходни изобретения и лазерни апарати. IPL Quantum Hair Removal е и единственият професионален апарат, получил сертификат от Американската Food and Drug Association (FDA) гарантиращ доказани дълготрайни резултати. Клинични тестове и реални пациенти сочат до 98% редукция на окосмяването след 4 - 8 повторения.

Съществено преимущество е, че въздействието е приложимо за всеки тип кожа; не зависи от цвета или дебелината на косъма – успешно се третират дори светлите косми или лекият мъх; eдновременно се третират от порядъка на 100-200 фоликула, което определя бързината на обхождане дори на по-големите полета.

ЕпилацияIPLтм Skin Rejuvenation - Светлината, която заличава следите на времето

Ходът на времето, атмосферните влияния, удоволствията и стреса в ежедневието дават своя отпечатък върху жизнеността и външния вид на кожата, като я правят да изглежда стара и повехнала. Излагането на слънце, основният виновник за кожен дискомфорт само ускорява процеса. Щетите по кожата

  • луничкиSkin Rejuvenation
  • пигментни петна
  • повърхностни капиляри (в т.ч. и хемангиоми)
  • белези
  • бръчки

по лицето и шията се асоциират пряко с остаряващата кожа.

През последните няколко години, пластичните хирурзи откриха нови начини за заличаването и естетизирането на този кожен дискомфорт. Еволюцията на технологиите направи възможно машините от ново поколение, работещи с Интензивна Пулзираща Светлина - IPL™ SR да внесат по-висока степен на прецизност от конвенционалните лазери за третирането на тези възрастови кожни деформации. В момента на въздействието терапевтичната светлина прониква през повърхностния слой на кожата, до дълбоките слоеве на дермата, където реално са разположени кръвоносните съдове, пигментните петна и колагена. След две до четири повторения, повърхността на кожата е много по-гладка, стегната и млада на външен вид. Заличават се дребните линии и бръчки по лицето – около горната устна, бузите и челото. Тена на лицето става равномерен, а след като са третирани пигментните участъци, кожата става видимо по-жизнена и свежа.

За по-подробна информация и компетентен съвет:

Клиника НефертитиКлиника “Нефертити”

тел. 02/ 958 24 18, 958 56 58;

GSM: 088 43 22 18

Адрес:

ж.к “Бели Брези”, ул “Нишава” бл. 11