Париж "огледа" Али Алиев 

Али Алиев в ПарижВ рамките на международното изложение на бельо  Mode City Paris Expo в Париж известният български  модел и носител на престижната титла за най-красив мъжки модел  Менхънт 2007  Али Алиев беше натоварен със задачата да представи българския производител Geronimo Бургас.

Сред производители от цял свят в столицата на модата и любовта се откроиха и най-новите  мъжки летни модели на дизайнера Любомир Георгиев.

Актуалните модели за мъжете представи Али Алиев, който е  класиран на 7-ма позиция на световния конкурс за красота в Корея. 

Парижани и посетители от различни европейски  градове  огледаха красавеца в различни цветни и свежи  гами. Интерес предизвика най-новият модел на Geronimo  с бързо съхнеща материя и устойчивост от морската вода, очертаващ се като безпорен хит това лято.

Неприятното издуване на джобовете от мобилния телефон през горещите летни дни вече може да бъде избегнато със специално изработен пакет,  в който по фин начин  се пъха телефона и всеки може да се чуства комфортно.

Али Алиев