Първият On-line магазин за луксозни стоки в България вече е факт

www.5-avenue.com е адреса на първия български онлайн магазин за продажба на луксозни стоки. В него може да изберете бижута и часовници, бельо и козметика на известни реномирани марки, да поръчате от коя да е точка на България и да платите с кредитна карта, с банков превод или с наложен платеж. От тук Бельо-5-avenueможете да се сдобиете с марките бельо на топ моделите Хелена Кристенсен, Наоми Кемпбъл, Летисия Каста и много други. Бижутата и аксесоарите на Ума Търман, Гуинет Полтроу, Ричард Гиър, Джак Никълсън и Том Круз. Уханията на Лив Тайлър, Никол Кидман, Чарлийз Терон и други. Вие можете да имате всичко това благодарение на първия On-line магазин за луксозни стоки в България, носещ името на един от най-известните Ню Йоркски булеварди, популярен с най-скъпите бутици - "Пето авеню".

Armani, Bvlgari, Cerruti, Kenzo, Dior, Nina Ricci, Tom Tailor, Speedo, Wolff, Skiny, Lormar са част от разнообразието, което Ви се предлага независимо дали търсите ежедневно бельо, супер секси дантели, елегантен часовник или последния хит в парфюмите.

Всеки клиент закупил бижу или часовник, получава VIP карта Galdini Club с право на отстъпка както в онлайн магазина, така и във верига магазини Galdini.
За покупки над 100 лв. доставката е безплатна, а всеки месец трима клиенти на "5-avenue" , закупили бижу или часовник, ще бъдат зарадвани с печалба от томболата с картите Galdini Club.

5-avenue работи само и изключително с официалните вносители на тези марки, което е и гаранция за качеството на предлаганите продукти.