Цветните декорации се завръщат през лято 2011

Цветните декорации се завръщат през лято 2011Най-новата тенденция, която беше малко позабравена, но това лято отново се връща на мода, са декорациите във формата на цветя.

Водещи стилисти в модния свят препоръчват на жените това лято да носят цветя по дрехите или в косата, предаде БГНЕС. Интересът към новата тенденция нараства неусетно. Първата жена, която се закичила с цветя привлякла погледите още в Древна Гърция, а основната цел на цветята тогава била прогонването на зли духове. Съвременните дизайнери изработват от цветя тънки платове.

По отношение на това как да се носят цветята като аксесоар този сезон стилистите са единодушни – на първо място не трябва да бъдат много и размерът им също не бива да е прекалено огромен. Акцентът трябва да попада само върху един елемент от облеклото ви, например брошка, украсила елечето или роклята ви или цвете върху дръжката на чантата ви. Пастелните цветове са изключително актуални.

Цветните декорации се завръщат през лято 2011Цветните декорации се завръщат през лято 2011

Цветя за декорация на своите тоалети можете да откриете във всички магазини Дафне, както и в най-новия онлайн магазин на адрес: www.daphne.bg

Цветните декорации се завръщат през лято 2011Цветните декорации се завръщат през лято 2011