Модел организира Бала на годината

Модел организира Бала на годинатаМанекенката Вероника Каролин се превърна в истинска принцеса. Красавицата отпразнува завършването си със стилно парти в луксозния хотел Берлин.

Вероника изненада гостите си с две уникални визии. Красавицата посрещна близки и роднини с ефектна рокля по модел на Ели Сааб. В този тоалет моделката изгледа специално подготвеното за нея шоу, в което се включиха изпълнителите от музикално училище Д Старс и впечатляващата хореография на малчуганите от детската градина „Брезичка”. След музикалните поздрави напусна партито, за да се завърне още по-бляскава и впечатляваща.

Абитуриентката тотално смая гостите, сред които бях футболистът Славчо Тошев и моделът Петя Велкова, след като се появи в уникална рокля от две части по дизайн на Албена Александрова. Тоалетът беше съвършената комбинация от „Барби” и бароков стил, изработен от специално доставена от Индия 100% сурова коприна, комбинирана с тюл и пищни воали.

Модел организира Бала на годинатаМодел организира Бала на годината

Перфектната визия на Вероника, която беше истинско Бароково Барби, допълни суперлуксозният Вайсман с уникална ретро визия. В единственото подобно бижу на четири колела в България се вози принцът на Монако – Алберт.

Модел организира Бала на годината