Над 30 модни марки ще представят модните тенденции за пролет-лято 2011


Над 30 модни марки ще представят модните тенденции за пролет-лято 2011В продължение на три дни над 30 модни бранда ще презентират новите си пролетно-летни колекции в атрактивни модни ревюта в Мол Варна. Ежедневна мода, обувки и аксесоари, специални предложения за абитуриентите, дамски облекла в плюс размери и актуални визии за най-малките ще бъдат основните акценти във фешън представлението.

По време на дните на модата, здравето и красотата, от 25 до 27 март, професионални консултанти ще демонстрират новите тенденции в грима и маникюра, както и последно поколение козметични продукти за поддържане на кожата.

За първи път на българска сцена, нестандартни модели ще дефилират с дрехи на гръцката марка Mat Fashion, чийто първи магазин у нас отвори врати преди няколко дни в Мол Варна. Специфична особеност за облеклата на Mat, е че те са проектирани в плюс размери, като същевременно излъчват изтъчен сексапил, подчертавайки по уникален начин най-изящните форми от женското тяло. Една от водещите компании в Гърция вече има успешни обекти по целия свят, от Испания и Германия, до Русия и Дубай. Специалното представяне на модата за макси дами ще бъде на 26 март.

На подиума в Мол Варна ще бъдат представени пролетно-летните колекции на Levi’s, Nike, Fox, Adidas, Esprit, All about shoes, Nine West, Seven seconds, Triumph, Kenvelo, Mason’s, Dress Code, Tempo Casual, Paollo Botticelli, Andrews Fashion, Tergan, Samsonite, Pierlucci, Vogue и др.

Третият ден от модната фиеста, 27 март, ще бъде посветен изключително на абитуриентите, с мъжка и дамска мода, обувки и бижута, както и стайлинг съвети. Всички присъстващи ще имат възможност да спечелят много и разнообразни награди, сред които специално селектирани парфюми на световноизвестни дизайнери, стилни часовници, модни аксесоари, ваучери за покупка, рекламни сувенири и други.

Началото на събитието, което ще бъде с вход свободен, е утре, 25 март от 18:30 часа на партерен етаж в Мол Варна. В събота и неделя дефилетата ще стартират от 16:30 часа.