Изкуството да живеем

Напрегнатото ежедневие, в което всички живеем, многото роли, които сме принудени да играем постоянно, екстремният ритъм, който често трябва да поддържаме, замърсената околна среда, вредните храни, емоционалните сривове, които ни поднася животът и още... има още достатъчно причини понякога да губим равновесие, да изпускаме контрола или просто да се чувстваме много уморени, изтощени и на прага или отвъд прага на силите си.

Курсът „Събуди се, разтърси се!”, базиран на източна философия, йога практики и уникална техника на дишане, е мъдрост и преподадено умение да се справим – с умората, липсата на концентрация, нервното напрежение, емоционалния дисбаланс. Той преподава практични умения да наместваме фокуса, да пречистваме стреса и да се научим да бъдем балансирани. С много настроение и широка усмивка, световноизвестният учител от Индия Свами Джотирмая ще проведе курсът пред над 5000 българи от цялата страна. На курса участниците ще имат възможността да се запознаят с древната дихателна техника Сударшан крия, чрез която организмът се освобождава от токсините, на клетъчно ниво се лекуват изключително тежки заболявания, като проблеми на имунната система, множествена склероза и т.н.

Изкуството да живеем

Създателят на програмата Art Of Living (Изкуството да живееш) и на едноименната фондация Шри Шри Рави Шанкар е световноизвестен духовен и хуманитарен деец, чиито програми са практикувани от над 30 млн. души в над 145 страни. Неговите инициативи включват разрешаване на конфликти, програми за реабилитиране на затворници, стимулиране на човешките ценности у младите хора, образователни антистрес програми. Шри Шри Рави Шанкар е трикратно номиниран за Нобелова награда за мир.

Свами ДжотримаяВ рамките на турнето «Събуди се, разтърси се» Свами Джотримая ще обиколи над 30 български града и ще изнесе десетки безплатни лекции.

“Горди сме и сме щастливи, че Свами Джотирмая избра да дойде отново именно в България. Това е една невероятна възможност за всеки да почерпи мъдрост от изворите на Индия, в приятна атмосфера, поднесена с чувство за хумор и лекота.”- споделя председателя на Фондация “Изкуството да живееш”, България – Константин Драгов.

Турнето ще стартира на 18 март в Габрово и ще завърши на 27 април в Сливен. В София курсът ще се проведе в зала 3 на НДК от 11 до 13 април. От 16-18 март в зала Христо Ботев, еднократно ще се проведе и курсът „Усмихни се! Зареди се!”, специално създаден с мисъл за студентите и младите професионалисти. Местата са ограничени!

За повече информация, датите във вашия град и записване - посетете нашия сайт : www.artofliving.bg или се обадете на телефон : 0888 145 139