София Борисова с колекция DIFFERENT 2011


София Борисова с колекция DIFFERENT 2011 Топ дизайнерката София Борисова стяга поредното си модно предизвикателство. На 1 февруари 2011 година от 19ч. в зала “DIAMOND” на хотел “Дедеман София Принцес” модната корифейка ще представи последната си колекция DIFFERENT за сезона пролет-лято 2011. За пореден път дизайнерката на Romantika Fashion ще изненада своите гости и клиенти с една по-различна модна приказка. Над 300 важни гости се очаква да посетят модното събитие. На дизайнерката й предстои да снима фотосесия с тоалети от последната си линия. В светските среди вече се питат кое ще е новото лице на колекцията. София Борисова обещава, че в края на месеца ще съобщи името на новата си фаворитка. От първи ред ревюто ще наблюдават популярни лица от политиката, шоубизнеса, спорта и бизнеса. Специални гости на ревюто ще бъдат дизайнери и партньори на дизайнерката от Италия и Париж.
На 27 януари София Борисова ще събере модните и светски журналисти в своята централа Romantika Fashion, където първо медиите ще видят няколко тоалета от новата й колекция. Освен това всички заедно ще празнуват 18-ия рожден ден на модната марка.

София Борисова с колекция DIFFERENT 2011

ЗА КОЛЕКЦИЯТА:
Колекцията DIFFERENT 2011 се състои от три части:
линия „светски шик“: /за първи път/
елегантни тоалети, предназначени за бизнес-дамите и жените, които искат да изглеждат елегантно, както през деня, така и вечер на парти. Именно заради тази нова линия, София Борисова нарече цялата си колекция Different, което означава „различен“. Цветовете са класическо черно в комбинации на зелено и петролено синьо, кафе, пепел от рози и черно с бяло. Материите са:естествени коприни и тафта, комбинации от кашмир и памук.

официлна линия:
Официалните рокли са предназначени за предстоящите абитуриентски балове, както и за изискани партита. Силуетът е изчистен, материите са ефирни и приятни при допир с тялото. Женствени рокли с отворени цепки и голи гърбове. Мини рокли в три или четири части. Цветните материи са изпълнени с настроение за топлите дни, натурално бяло, тюркоаз, зелено, огнено червено и хитовият за сезона-наситено лилаво. Материите са коприни на Диор и Унгаро, финни дантели и принтирани сатени.

сватбена линия Black and White:
Изчистен силует, носещ лукс, нежност и ефирност. Изработени от висококачествени испански дантели, тафти и копринена органза.

ЗА ROMANTIKA FASHION:
Модна къща ROMANTIKA FASHION е на пазара от 17 години. Всяка година главният дизайнер на марката София Борисова подготвя самостоятелни ревюта, на които присъства модният и светски елит на България. През есента на 2009 тя откри модна централа ROMANTIKA FASHION разположена на три етажа, с всички екстри и специален ВИП-салон. Дрехи с марката са предпочитани от много ВИП клиенти - певци, артисти, бизнес дами и представителки на политическия елит. София Борисова е официален дизайнер на редица модни конкурси. 16 от нейните официални рокли бяха използвани в българският филм Мисия Лондон, който стана най-гледаната родна лента за всички времена. София е официален дизайнер и на реалити-шоуто на Слави Трифонов „Стани поп фолк звезда“. С нейни тоалети Нели Петкова бе облечена на турнето на Шоуто в Америка. Във Vip Dance пак тя се грижеше за сценичните тоалети на Галена Великова. Дизайнерката редовно участва в благотворителни инициативи и спектакли с благородна цел. Тази година София Борисова направи уникални сватбени рокли за половинката на тв водещ Иван Христов-Вихра и за Надя-съпругата на фолк звездата Константин. Това бяха две от светските сватби на 2010. За промоцията на фолк звездата Теодора дизайнерката изработи малка черна рокля, както и уникална бяла рокля, обсипана с множество черни камъни Сваровски.

София Борисова с колекция DIFFERENT 2011София Борисова с колекция DIFFERENT 2011

ROMANTIKA FASHION ПО СВЕТА:
ROMANTIKA FASHION е официален представител на марките-Eddyk-Italy, Mori Lee-New York, Miss Kelly-Paris, Divina Sposa-Paris, ексклузивен представител за Източна Европа на американската марка Alyce Designs-USA, Madeline Gardner-New York,вносител е на израелските корсети My Lady. София Борисова разработи и специална колекция за испанския пазар под марката Elianna Morre-Barcelona.

СОФИЯ БОРИСОВА И ТЕЛЕВИЗИЯТА:
От началото на октомври 2010 София Борисова стана водеща на рубриката “София по света” в предаването Станция Нова. В своята рубрика тя показва на зрителите екзотични дестинации и дава съвети за пътувания и стил.

Снимки:
1. Диляна Попова с тоалет на Romantika Fashion
2. Дизайнерката София Борисова, модно ревю на Romantika Fashion
3. Половинката на тв водещ Иван Христов - Вихра със сватбена рокля от Romantika Fashion
4. Съпругата на фолк звездата Константин - Надя със сватбена рокля от Romantika Fashion