"Зима на токчета" събра топмоделите на България


* Преслава веднага обу уникат

Мода, лукс и естетика си дадоха среща на 7 декември в  шоуто "Зима на токчета". Топмодели представиха уникални обувки и палта, като доказаха, че зимата може да е комфортна като всеки друг сезон, ако сме подбрали правилните марки.

Зима на токчетаЗима на токчета

Хипермодните за този сезон палта от чинчила, лисица, норка и визон представиха моделите със съвършени тела  Теди Велинова, Виктория Джумпарова, Биляна Йотовска, Аглая Василева, Цвети Разложка, Зорница Лимбаева и Златка Димитрова. Момичетата се разходиха по диамантената сцена  с обувки и ботуши от лимитираната колекция на Ingiliz Royal. Eдин от моделите им е посветен на Петя Велкова. За изработването му дизайнерите на марката са взели специална отливка от ходилото на известната моделка. Петя сподели, че да притежаваш такива обувки носи специално самочувствие и усещането, че светът е в краката ти.

Зима на токчетаЗима на токчета

Обувките и ботушите бяха идеално съчетани с кожените уникати, които ще бъдат продавани в новия бутик на Петя Велкова в столичния квартал Лозенец. В него, освен че ще може да си купят някоя модна глезотийка, дамите ще бъбрят на чаша кафе, докато чакат дизайнерите на бутика да изработят техния уникат.

Ревюто определено имаше съспенс: отключвайки една след друга златни катинари, топмоделите оставяха в ръцете на мускулест мъжага „веригите” – огърлици от диаманти. Моделът Лазар Ангелов, облякъл на голо тузарски мъжки модел от нутрия, отключи последния катинар, зад който се криеше загадката на вечерта - когато всички прегради паднаха, пред гостите на шоуто блесна в палто от сребърна лисица и обута в модела си от велур самата Петя Велкова.

Зима на токчета

Спектатълът аплодираха Любо Ганев, Маги Желязкова, Зара, дизайнерката София Борисова, плеймейтката Светлана Борисова, Сашо Диков и други популярни личности. Докато траеше ревюто, специалният гост -  фолк иконата Преслава, си хареса два от моделите на Ingiliz Royal и реши веднага да покаже колко добре се съчетават новите й обувки с лилавата рокля, която беше избрала за вечерта.

Зима на токчетаЗима на токчета

Снимки: ПР агенция FlyTeam