19-годишна спечели титлата
"Мис Нов български университет 2010"


Мис Нов български университет 2010Първият от традиционната за този период на годината поредица от университетски конкурси за красота се проведе през изминалата седмица в клуб "Mandalay", организиран от Студентския съвет на Нов български университет.

Титлата "Мис НБУ 2010" завоюва 19 годишната софиянка Маргрета Бедран, специалност "Анимационно кино". За първа подгласничка бе избрана друга първокурсничка, специалност "Журналистика" – Поли Карамихалева, а третото място отиде при студентката по "Политически науки на френски език" – Анна Мария Желева. Претендентките за короната демонстрираха умения в три кръга, в които показаха завидно владеене на народни танци, таного и др. таланти.

Победителките бяха излъчени от жури, в което личаха имената на: доц. Десислава Бошнакова – зам. ректор на НБУ, популярният сред студентите поп-фолк изпълнтел Ерик, вратарят Славчо Тошев, топ-модели, представители на домакините от клуб „Mandalay” и спонсори на събитието, което бе с благотворителен характер. Водещи бяха Наско от „City-Radio&TV” и студентката по „Право” - Мария Илиева.

Мис Нов български университет 2010Мис Нов български университет 2010

Мис Нов български университет 2010

Гости и представители на студентски съвети от България, Сърбия и Македония, както и множество студенти на Нов български университет, аплодираха участничките, които бяха облечени в елегантни облекла, изработени от студенти на НБУ, специалност „Мода”. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха студентската рок-банда „Хърди-Гърди” и поп и джаз изпълнители от департамент „Музика”.

„Мис НБУ” и нейните подгласнички ще се включат в поредица от благотворителни изяви и акции през академичната година, първата от които ще бъде „Вечер на талантите” за набиране на средства за деца в неравностойно положение”, съобщи главният организатор на събитието – студентската представителка Надежда Христоскова.

Мис Нов български университет 2010