Bridal Fashion облече финалистките на конкурса Мисис България 2010


Bridal Fashion облече финалистките на конкурса Мисис България 2010Победителките са: Паолина Петракиева – Мисис България Вселена 2010, Галена Георгиева – Мисис България Свят 2010, Диана Колева – Мисис България Земя 2010 и Ралица Стойчева – Мисис България Европейски съюз.

С тоалети на световноизвестните марки Pronovias, Enzoani и Maggie Sottero, представени в България от Bridal Fashion дефилираха красавиците на националния конкурс Мисис България в последния тур. Сцената грейна в новите цветове за 2011 година – венецианско червено, магента, стафидено лилаво, каки, антрацитено черно и жълто. И за двете колекции са характерни новите детайли, асиметрията, ветрилообразните волани и силно подчертаната талия. Вечерната рокля на 2011 година извайва женската фигура, а задължителните шлейфовете при повечето модели придават тържественост и елегантност на тоалета.

Bridal Fashion облече финалистките на конкурса Мисис България 2010

Специалната награда от Bridal Fashion - официална рокля от последната колекция на английската марка Mascara получи – Паолина Петракиева, която грабна титлата Мисис Вселена 2010 и лице на вестник „Седмичен труд”. Заедно с лицето на Bridal Fashion – Елена Караколева, Паолина ще присъства във фотосесиите на фирмата и ще получи пълна подкрепа от Bridal Fashion във всичките й изяви за каузите на Мисис България. Специално за конкурса от Лондон пристигна и Адам Бенджамин, бизнес партньорът на Анелия Петкова и собственик на английската фирма за луксозни обувки Paradox, който избра Галена Георгиева – Мисис България Свят 2010 за рекламно лице марката. Галена получава специални изработени за нея дизайнерски обувки с 1000 кристала Svarovski, фотосесия за каталога на Paradox и също пълна подкрепа от Bridal Fashion в каузите на Мисис България.

За обувките на английската марка Paradox е характерна перфектната изработка от естествени материали и футуристичния дизайн. Фирмата е предствени в 4 подмарки – високия клас – X Senza и Benjamin Adams и сватбените линии – Belle и Pink. Към колекциите има и вечерни чантички. Най-отличителната характеристика на марката е, че всеки модел може да бъде произведен в палитра от 6000 нюанса и цветове, в зависимост от цвета на тоалета.

Bridal Fashion облече финалистките на конкурса Мисис България 2010

С тоалети от Bridal Fashion бяха и носителките на короните Мисис България за 2007, 2008 и 2009 година. Елена Караколева изглгеждаше като гръцка богиня в толет на Mascara, Катя Дунева беше супер модерна в тоалет от същата марка, Лазарина Стефанова избра тоалет ала Грейс Кели, от последната колекция на Enzoani, изработен от бледо розов копринен сатен с черна френска дантела, Милена Шаркова – в ултра шик рокля в цвят черно и шампанско, извайваща прекарната й фигура, a първата Мисис Баба България – Капка Амзина бе избрала тоалет, вдъхновен от Коко Шанел на марката Mascara.