Красива българка ще представя страната на
Miss Intercontinental 2010

Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010За първи път от години страната ни ще има представителка на един от най-престижните световни конкурси за красота Miss Intercontinental 2010.

Конкурсът се организира от World Beauty Organization - международна компания, специализирана в организирането на събития свързани с красотата и моделите, която осигурява на младите господа и дами поле за изява в тяхната кариера и им помага във всички аспекти в техните цели, свързани със социални и хуманитарни каузи. Председателите на организацията персонализират комбинацията от красота и интелект, което е определящо за началото на 21 век.

Модна агенция Expose Model избра красивата Нели Ангелова за представителка на България на световния конкурс. Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010

Нели успешно комбинира перфектна визия с многобройни интереси в сферата на шоубизнеса и амбиции за сериозно развитие в професионалната сфера, която си е избрала. Репортерката в лайфстайл предаването „Високи токчета” по Нова телевизия и в Hot Spot по City TV e завършила маркетинг и връзки с обществеността, a в момента е четвърта година студентка по право.

Фотосесии на Нели, дело на фотографа Ивайло Станев, с когото работят в идеален тандем, са публикувани в престижни модни списания. Тя е и предпочитано лице ТВ реклами и билбордове – атрактивната блондинка сияе в новата реклама на Germanos. Наред с това Нели развива интересите си в областта на киното – тя може да бъде видяна в ролята на сексапилната нова секретарка Искра на героя на Стефан Данаилов в „Стъклен дом”, а в очаквания филм на Влади Въргала „Операция Шменди-Капели” се изявява в актьорско дуо с фолк певеца Константин.

Освен всички тези интереси, Нели винаги е била социално обвързана и увлечена в благотворителни инициативи. Повечето от проектите й са свързани с подпомагане на деца болни от рак и на деца без родители. След пет години вижда себе си като преуспяващ адвокат, защото иска да докаже, че красивите жени могат да бъдат също така умни и успели.

Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010

Нели скоро ще замине за престижния конкурс Мис Интерконтинентал 2010, който тази година ще се организира в Доминиканската република. 70 от най-красивите представителки на всички континенти ще се конкурират с нашенката в Пунта Кана на 6-ти ноември 2010 г., събота, в Театър „TAINO” на хотел Барсело, който се намира на един от десетте най-красиви плажа на света. Програмата на конкурса ще бъде много забавна, от посещение на президента на страната господин Леонел Фернандес, през парти на плажа, до модно шоу с топ дизайнерите на Републиката.

Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010

Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010

Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010

Красива българка ще представя страната на Miss Intercontinental 2010

Нека всички подкрепим българската представителка чрез On-line гласуване, което може да бъде осъществено на сайта www.missintercontinental.com.