Кокетство и романтика, нежност и сексуалност, динамичност и смелост в колекция пролет-лято 2006 на Аристон С

* Докосването до света на Аристон С оставя незабравимо впечатление и вълнуващ спомен.

Ани Христова


Името на модната къща Аристон С от гръцки се превежда като "най-добър".

Може би именно затова тя непрестанно се стреми да бъде достойна за него.


Честно казано, когато за пръв път видях витрина на Аристон С, останах впечатлена от оформлението и изискания дизайн. Порази ме високото художествено ниво, оргиналността и елегантността на изпълнение. Несъмнено витрината е визитната картичка не само на магазина, а и на компанията като цяло. Тя първа кореспондира с клиента, кани го или отблъсква, оставя впечатление или траен спомен. Затова, когато по късно посетих централата на Аристон С, отидох с нагласата да се запозная с един наистина изящен свят.

Фирмата, основана през 1991 година от Стефка и Борис Синабови в град Русе динамично се развива и стъпка след стъпка затвърждава своя авторитет и позиции. През годините компанията е била изправена пред много предизвикателства и трудни решения, но благодарение на креативността, гъвкавостта и решителността си, тя успява да създаде неповторим стил, да изгради доверие сред своите клиенти с качество, естетика и комфорт.

Завършеният през 2002 година комплекс с площ 15 000 м2, обхваща производство, административна част с шоурум, офиси, зали, приемни? Обърнато е внимание на всеки детайл, от градинките до вътрешното оформление. Този почерк е залегнат и в самото производство. Качеството на продукцията се следи на всеки един етап. Внедряването на нови специални машини и технологии в съчетание с квалитетни платове на водещи производители гарантират високия стандарт към който се придържа фирмата, като основна роля играе прецизността и високата квалификация на служителите.

Най-новите тенденции в модата умело се съчетават в облеклата на марката Ariston S. Кокетство и романтика, нежност и сексуалност, динамичност и смелост така може да се охарактерезира колекцията пролет-лято 2006.

Компанията отдели своята линия A'S като самостоятелна търговска марка. Тя се явява отговор на бурно растящия интерес към ежедневни, удобни и спортно-елегантни облекла - просто дрехи, в които жената може да се почувства комфортно, да усети своята женственост и уникалност. Със своя подчертан стил, линия и приоритети, компанията е изпреварила своето време. Стремежа и към перфекционизъм и съвършенство, лъха от всяка една дреха. Докосването до света на Аристон С оставя незабравимо впечатление и вълнуващ спомен.

www.ariston-s.com

Снимки:

1. Сградата на Аристон С в Русе
2. Модел от колекция пролет-лято 2006 на Аристон С