Евгени Петков с нова колекция


Дизайнерът Евгени Петков – Eugenio представи новата си Еко колекция Пролет – Лято 2011 на 13 октомври в Sofia Live club. Младият талант поставил началото на еко модата в България и представил България на различни модни събития в чужбина показа 45 облекла.

Колекцията бе представена по изключително нестандартен начин, в стила на младият дизайнер, тоалетите са обединени от темата на мистиката, на приказните елфи от Английската митология.

Феерия от наситени цветове, естествени материи, като няма да липсват и рециклирани материали. Основно преобладаваха земни тонове-зелено охра, жълто, бежово. Силуетите са женствени, каращи всяка жена да се чувства спещиална и ефирна като нимфа.

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ

Организаторите на събитието Expose Model и Евгени Петков изненадаха своите гости, с мултимедийно шоу и специално създадената от Richmont clear музика .

.Преминавайки през уникални кадри от фотосесия заснета от екипа на Creative Hall с фотограф Ивайло Станев в петък 13-ти, през впечатляващата визия на моделите от Еxpose Model които бяха дегизирани с елски уши, се пресъздаде напълно идеята за горските елфи. За горската визия на моделите се погрижиха още Полина Боевска от Schwarckopf Profesional-фризиор и Гергана Пащрапанска-грим.

На уникалното ревю присъстваха много печатни и електронни медии,както и няколко от наи гледаните телевизионни предавания. Участието на прекрасната Теди Кацарова, която изпълни песента от новия си видео клип “Pop Star”,допринесе за прекрасното настроение и усмихнатия и позитивен финал на вечерта.

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ

ЕВГЕНИ ПЕТКОВ С НОВА КОЛЕКЦИЯ