„Астела ателие” представя: „Riviera Gold”

Водното ревю на Астела Ателие е най-красивия и ценен подарък за гостите на официалното откриване на „Летния сезон 2006” на плувен комплекс „Червено знаме”. В нощната модна фиеста взе участие една от най-красивите български актриси и поп-изпълнителки Нети, звездните дами на VIP Brother Райна и Виолета Здравкова, както и топ моделите – Ирен Онтева, Роси Черногорова, Теди Велинова, Диляна Попова, Руми Кръстева, Таня Енджова, Руми Пеева и Александра Стоилова. Водещият Ники Кънчев бе кавалерът на всички тези дами по време на водната феерия.

Новата лятна колекция „ Riviera Gold” носи своето име неслучайно. Моделите са изработени от най-новите текстилни предложения на модните къщи Унгаро и Валентино. „Ново злато” е цветът на сезона по световните модни подиуми. Зрителното усещане е за медна нишка с лек розов отенък. Моделите са допълнително осветени с декорация от камъни и перли „Сваровски”. Флоралните мотиви, които този сезон откриваме в декорацията, мебелите, текстила и аксесоарите, са неизменна част от роклите на Астела – модната къща е водеща в представянето на най-актуалните тенценции в модата. Цветята са не само мотив от платовете на роклите, но и форма, с която са инкрустирани камъните „Сваровски”. Дантелите също така имат цветни мотиви. „Цветната тема” намира своята кулминация в роклята „Нети”, която има форма на лале.

И този път дизайнерката Аля Милушева изненада гостите с нестандартно представяне на вечерните си и булченски тоалети. Индивидуално подбраните рокли и визия умело подчертават женствената чувственост на всяка една от красивиците. „Всяка жена мечтае един ден цялата вселена да затаи дъх и да се наслади на красотата й. За някои този ден е само един бленуван миг, за други е реалност”, казва Аля. Стремежът на модната къща е да вдъхнови булките през летния сезон да отправят поглед към по-нестандартни сватбени тоалети с различни цветови нюанси.

Допълнителна информация:
Аля Милушева завършва моден дизайн и маркетинг FIDM - Fashion Institute for Design and Merchandising – Лос Анжелис, Калифорния, САЩ. През 2004г. създава модна къща „Астела” и след две успешни години е избрана за моделиер на официалното облекло на конкурса „Мис България през март 2006г.

Ревю Riviere Gold (26.05.2006):

1.“Райна” – Този ослепителен тоалет, изпълнен от бяла френска дантела и камъни «Сваровски», изразява мистиката и изтънчеността на българската жена.
2.“Диляна” – Зелен копринен сатен и бяла флорална дантела отразяват нежността и изяществото на природата през късната пролет.
3.“Руми” – Моделът е изработен от ефирен вълнист тюл, в съчетание с тюркоаз и перлена дантела
4.“Роси” – Богат и блестящ като океана, този тоалет е създаден от ангелски син сатен, обсипан с инкрустирани камъни и къдри.
5.“Алекс” – Белият шантунг, спомен от миналото, е дръзко съчетан с модернистични кристални брошки.
6.“Таня” – златистите отблясъци на летния пясък са уловени от копринения плат и се отразяват в безброй камъни „Сваровски”
7.“Ирен” – Романтичен и подчертаващ линията на тялото модел, изпълнен от ефирен аурора розов сатениран жакард
8.“Виолета” – Най-новият цвят за сезона – съчетание между злато и мед с лек розов оттенък. Очите обожават този нюанс!
9.“Руми Ривиера” – Изпълва с блясък сватбения ден, чрез съчетанието от диамантенобяла органза и перлени кристали.
10.“Теди” – Белите и розови нюанси на сатерирания шифон напомнят красотата и уханието на Българската роза.
11.“Нети” – Артистичен и екстравагантен, този тоалет съчетава ръчно бродирана розова дантела и волани от органза.