За смисълът от хобито и за любовта на мъжете към кунилингуса четете в октомврийската БЕЛА


Октомврийски брой на списание БЕЛА Разговорът с Харалан Александров е винаги... образователен. Най-малкото, защото той е талантлив преподавател в НБУ и има интересно и заразяващо мнение по всеки въпрос.

Ако искате да разберете за какво си говорят мъжете в отсъствието на жените, как оцеляват те в сложното ни феминизирано общество и защо България е интересно място за живеене все още, прочетете интервюто на Мирослава Иванова с г-н Александров в новия брой на БЕЛА.

Осиновяването далеч не е само благороден акт. Такова е само на повърхността. Иначе е болна тема. Осиновеното дете е изоставено. Винаги. Осиновителят е отчаян човек. Често. След еуфорията от срещата на отчаянието и сиротността, логично настъпва период на отрезвяване. И тогава може би е по-добре да изберете варианта да станете приемни родители вместо осиновители. Със статията „Да напишеш страница в чужд живот” ние само ви даваме повод да помислите по-отговорно. Решението е ваше.

Модните заповеди на новия сезон са лесно изпълними – макси поли, пера, червено и златно... Що се отнася до аксесоарите, чантите са във формата на кутийки, а обувките, ботушите и ботите са категорично островърхи. Животинските принтове върху палтата и роклите не са нещо ново, но винаги са нещо страстно. Кадифето е хитът. Няма по-подходяща материя от него за вечерна рокля.

Октомврийски брой на списание БЕЛА Вратите на Холивуд обикновено са плътно затворени за чужденци, които не говорят добре английски. Един испанец обаче доказа, че и когато не владееш толкова добре езика, можеш да се превърнеш във фаворит на американската публика и дори да спечелиш „Оскар”. Не бъркайте Хавиер Бардем с мачо, макар и ръгбито и сексът да са му големи страсти. Но въпреки, че в много от филмите си актьорът не се свени да се покаже съвсем гол и преди години е работил като стрийптизьор, самият той твърди, че не може да немери нищо секси у себе си. Не му вярвайте, а гледайте филма „Яж, моли се и обичай”, в който Бардем си партнира с Джулия Робъртс и играе мъж, който се харесва такъв, какъвто е. Истински романтичен мачо...

Обичат ли мъжете да правят кунилингус? Някои мъже не само практикуват този вид орална любов, но и я обожават. А други, които не я обожават чак толкова, все пак се съгласяват на подобни орални ласки, господ да ги поживи. БЕЛА обобщи 5 причини „ЗА” и 5 причини „ПРОТИВ” кунилингуса, като разпита известно количество мъже и се довери сляпо на казаното от тях. Дано са били искрени.

От раздела ни БЕЛА КЪЩА в този брой ще научите за новата мода на подреждане на джунджурии – кошниците; как майсторски да почистите дивана, креслата и другите меки мебели вкъщи; как са ди приготвите агнешко със спанак за Петковден, когато по стара българска традиция се готви курбан с овче месо и как да отгледате кичести и китни хризантеми в градината си.

Октомврийски брой на списание БЕЛА И още в новия брой на Бела:

ХАЯ: Ключова дума + Бела
КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Прогресът върху... кожата и косата. Правилни грижи за околоочния контур Подходящите прически според фигурата. Зонова фитнес реформа. Със стреса вече не си говорим. Клиновидни дефекти по зъбите. Какво още не знаете за рака на гърдата. Офис болести. Отслабване с картофи. Кълнове жива енергия. Амелотерапия – „сочното” лечение.
МИКРОФОН ЗА ПСИХОЛОГА: Не може ли без отрицателни емоции?! Правила за новобранци. Особеният срам.
ТЯ И ТОЙ: Край на любовната конфекция (На мода са двойките със стил.) Обичаме този, който знае кои сме.
ДЕЦА: Може ли Аня да спи вкъщи?! (Да им разрешим ли да правят секс в нашия дом?) Страхувам се да ходя на училище.
ДА ПОГОВОРИМ: За хобито.
ЧИК СПОРТ: Екатерина Стратиева: „Всеки старт и финал са победа за мен”
ЕКО: Вещите остават наши и след като ги изхвърлим
ПО СВЕТА: Зад вратата на Флоренция
АСТРОНАВИГАТОР: Твоят верен астрогид за месец октомври