Йорданка Фандъкова пред Бела

Защо кърменето е важно и колко типа мъже за разбиране има, четете в августовския брой на списанието

Йорданка Фандъкова пред Бела "Политиката се прави, не се говори", казва Йорданка Фандъкова. Кметът на София разкрива пред Теодора Станкова кои са предизвикателствата да бъде първата дама, седнала на кметския стол, как се е променил гардеробът й след избора й за този пост, как приема критиките и кой е най-големия комплимент за работата й.

Полемиките “за” и “против” кърменето изглеждат съвсем излишни. Кърменето е важно, защото е нормално, твърди Анита Димитрова. В своята статия “Бозайници, а не биберонници” тя разяснява защо е толкова важно бебетата да получават така нужното им мляко от живата плът на мама, а не от силиконов накрайник. В добавка прочетете и мнението на Христина Янева-Хедра, един от първите консултанти по кърмене у нас.

Йорданка Фандъкова пред Бела Рубриката ни БОЛНА ТЕМА в този брой е посветена на безработицата. Какво се случва, когато останем без работа, как да реагираме на съчувствените думи на приятелите и къде да търсим позитивното в такъв момент – отговорите на тези и други въпроси може и да откриете лично за себе си в августовската БЕЛА. По темата четете и какви са предимствата и недостатъците на това да си фрилансер.

Около нас непрекъснато присъстват хора, които виждаме всеки ден, макар общуването с тях да не влияе върху живота ни. Рубриката ни ДА ПОГОВОРИМ в този брой посветихме на съседите. Как да водите поносим съвместен живот със съседите си и какво да направите, ако те ви притесняват, четете в статията “Моят дом – крепостта на съседите”. Какви права и задължения имат съседите пък разяснява доц. д-р на юридическите науки Мария Славова.

Йорданка Фандъкова пред Бела

Временната размяна на партньори, суингът, е една от най-популярните форми на провокативни сексуални отношения. В какво се крие притегателната му сила? Може ли да се каже, че суингът е алтернативна форма на брачния секс, или пък е просто нов вид изневяра четете в статията “Оферта за секс турне”.

От раздела ни БЕЛА КЪЩА в този брой можете да научите как да направите квартирата си по-уютна, как да изберете правилния климатик, как да приготвите всичко за вашето барбекю и кои са цветята със собствено... чувство за хумор.

Йорданка Фандъкова пред Бела И още в новия брой на Бела:

ХАЯ: Мор
МОДА: Новият ХИПИ стил
КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Дръзка яркост. Хидратация според възрастта. Ако ви е омръзнала късата коса. Болест ли е метеопатията. Числата на щастието. Ние сме много и много дебели. Защо те не пълнеят? Магията на загубеното време
ЧАСЪТ НА ПСИХОТЕРАПЕВТА: Самотата, която разболява
МИКРОФОН ЗА ПСИХОЛОГА: Доверие никому!
ЗВЕЗДИ: Кен Уатанабе, Килиън Мърфи и Джоузеф Гордън-Левит за участието си в “Генезис”
ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА: Елън Пейдж – интелектуалката на Холивуд
ТЯ И ТОЙ: Мъже за разбиране
ДЕЦА: “Спечелих” последното място
ЧИК СПОРТ: Илинда и изкуството да се поддържа велосипед
ПО СВЕТА: Пътеводител на пътешественика в Перу
АСТРОНАВИГАТОР: Твоят верен астрогид за месец август

Списание БЕЛА – за жените, които знаят и не знаят какво искат!