27 СА УЧАСТНИЦИТЕ В СВЕТОВНИЯ ФИНАЛ НА КОНКУРСА TRIUMPH INSPIRATION AWARD 2010

* Всеки може да подкрепи българския финалист в интернет
от 2-ри до 31-ви август

Силвия Тодорова

За трета поредна година водещата марка за бельо – "Триумф" – кани млади студенти от известни училища по мода да докажат своята креативност в международен дизайнерски конкурс от световна величина.

„Триумф” обяви 27-те финалисти и техните отличени на национално ниво дизайнерски творби от цял свят, които ще участват на световния финал и ще се срещнат с престижното международно жури с надеждата да спечелят тазгодишното издание на Triumph Inspiration Award 2010 .

Световният финал ще се проведе на 16-ти септември 2010 г. в столица та на модата Лондон. Предварителното интернет гласуване на адрес www.triumph-inspiration-award.com стартира на 2-ри август, и ще даде на класирания на първо място участник една точка преднина при оценяването от журито на същинския финал.

Младите таланти , които са интерпретирали темата на конкурса – “ Shape Sensation ”, ще бъдат в центъра на вниманието със своите разнообразни визии за формите и силуетите.

Моделът „Морфология” на българския победител Николай Божилов, III курс бакалавър в Националната художествена академия е един от 27-те модела на участниците в световния финал на конкурса.

Всеки, който желае, може да подкрепи участието на талантливия български дизайнер на големия финал, като гласува на адрес www.triumph-inspiration-award.com между 2-ри и 31-ви август .

Миналата година гласуването по интернет постави на второ място моделът на българския финалист Искрен Лозанов, което му донесе международна популярност.

www.facebook.com/inspirationaward

 

Снимки:

1. Победителят в българския финал на конкурса „ Triumph Inspiration Award ” 2010 – Николай Божилов с модела му „Морфология”;

2. Моделът „Морфология” на Николай Божилов

Фото: © Божидар Марков

Четете повече във Fashion Lifetsyle Magazine