Подгответе се за лятно настроение

Подгответе се за лятно настроениеВремето се затопли, скоро започват абитуриентските балове, а вече настъпи и сезонът на сватбите. Ако ви предстои това вълшебно събитие, тази седмица ви предлагаме да разгледате най-новата колекция булчински рокли на ателие Симон, а също така да погледнете и към лято 2011, с роклите, представени на Седмицата на булчинската мода в Мадрид. Ако все още не сте намерили своята половинка и темата за сватбата само ви натъжава, предлагаме ви да се запознаете с Петте мистерии на привличането.

В борбата за завладяване на мъжките сърца отново ще ви помогнем с различни съвети за красота, за да бъдете неустоими и изкусителни. Вижте какво да направите, за да имате съблазнителен поглед, красива боядисана коса и хубави крака.

Вече ви запознахме с модните тенденции това лято, но предлагаме да видите още едно резюме на най-важните модни тенденции за лято 2010. Но не забравяйте, че дори да сте облечени по последна мода, най-важна е вашата усмивка и излъчване, с които ще спечелите най-много симпатии и привърженици. Пожелаваме ви приятни мигове с Fashion.bg !

Снимка:
Модел на ателие Симон