Елегантност и сексапил в горещите дни с Fashion.bg

Елегантност и сексапил в горещите дни с Fashion.bg Ето че температурите се покачват, правопропорционално с градуса на нашето настроение. Вече всички сме насочили мислите си към задаващото се лято, за което напомнят горещите дни и жаркото слънце. Време е да помислим за банските костюми, с които ще събираме тен на плажа или до басейна съвсем скоро. Ако все още не сте сигурни какви са тенденциите в плажната мода през този сезон, ние от Fashion.bg ще ви улесним със специално подбраните от нас модели, в които ще изглеждате сексапилни и същевременно елегантни под жаркото слънце.

Не забравяйте, че колкото и да е изкусителен слънчевият загар, той е и вреден за вашата кожа. За това преди да излезете на разходка в града или по плажа, защитете лицето си от вредните UV лъчи с подходящ крем.

Не пропускайте и устните – те също попадат под вредното влияние на слънцето – за тях винаги можете да носите в дамската си чантичка балсам, осигуряващ не само висок фактор на защита, а и приятен вкус, с който устните ви ще бъдат примамливи и едновременно с това защитени.

С наближаването на абитуриентските балове не сме забравили и младите дами, които скоро ще имат празник – за тях сме подбрали най-красивите рокли в така модерния за сезона цвят – тюркоазеното.
Ако все пак това не е вашият цвят – специално за всички бъдещи абитуриенти ние сме подбрали колекции тоалети за 2010 година, в разнообразни модели и цветове.

Всички желаещи да се учат и развиват в областта на модата и дизайна могат да намерят на сайта ни полезна информация за това къде могат да учат, какви са условията за това и какви знания ще получат след завършване на обучението си.

Също така, от нас ще разберете и какво се случи по време на двудневният Международен моден форум – Русе 2010, както и кой беше победителя в Конкурсът за млади дизайнери "Ричмарт Иновейшън".

Разбира се, Fashion.bg предоставя на всички свои приятели информация и за последните тенденции в модата и грима, лайфстайл хроника и интересни новини от модния свят.
Тук винаги можете да намерите много любопитни статии и да се заредите добро настроение.