Юлия Юревич издаде тайните на личния си стил


С 5 фешън визии Мис България 2007 Юлия Юревич показа преображенията на модерната жена в един обикновен неин ден. Модният експеримент стана възможен благодарение на Георги Стоев и Георги Божиков от Hammer Studio, официалният гримьор на Max Factor Слав, както и на личния гардероб на Юлия, в който преобладават ефектни и изискани тоалети на топ български и чужди марки.

Красавицата издаде, че би подбрала по-семпъл и комфортен, но все пак интересен като модел тоалет, за да отиде на лекции в университета (тази година Юлия завършва Телекомуникации в НБУ).

За снимките изборът й се спря върху екстравагантна рокля от Zebra и високи сандали с каишки в розово, лилаво и синьо.

Според Слав, за тази визия, пък и по принцип за деловата част от деня, най-добре е дамата да разчита на лек и щадящ фон дьо тен и спирала. Юлия е гримирана със "Second Skin" i "False Lash Effect" на Max Factor.

Юлия Юревич издаде тайните на личния си стилЮлия Юревич издаде тайните на личния си стил

Юлия Юревич издаде тайните на личния си стилЮлия Юревич издаде тайните на личния си стил

 

Елегантни дънки с черна дантела на Dolce & Gabbana, тениска с камъни на "Рошавата гарга" и отворени сандали на Virginia Atelier са изборът на топ манекенката за излизане на кафе с приятелки. За повода, на Юлия й допадат и туниките, които притежателката на едни от най-дългите и изящни крака в родния шоубизнес използва като рокли. В случая тя се е доверила на туника-рокля от Dolce&Gabanna с щампа на Мерилин Монро и уникални обувки на обичаната от холивудските звезди американска марка Bcbgmaxazria, които тя харесва по време на шопинг тур след участието и на изложението Eco Chic в Швейцария и каквито има и фешън иконата Виктория Бекъм.

За продължението на деня Слав препоръчва активен цвят червило, което да подсили ефекта, като за случая е използвал червен нюанс от палитрата на  Lipfinity Colors and Gloss.

Юлия Юревич издаде тайните на личния си стилЮлия Юревич издаде тайните на личния си стил

В избора си на вечерно облекло, Юлия обикновено се спира на красиви и ефирни тоалети, които не са супер предизвикателни, но винаги акцентират върху малък секси детайл, какъвто е полупрозрачната дантела и цепката на роклята от Astella Atelier, комбинирана за снимките с обувки с висок ток от Gianmarko Lorenzi. Вариация на "малката черна рокля" е и закачливата Gaudi рокля, която е с голо рамо и кукленска "балетна" поличка.

Според Слав, за вечерта дамите трябва да поддържат хубав тен с компактна пудра и да подновят блясъка на устните си с втората стъпка на Lipfinity Colors and Gloss.

Юлия Юревич издаде тайните на личния си стил