Списание ПЕРФЕКТА – ИЗИСКАН ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЖЕНА!

В новия брой:

Специално интервю с Галя от Каризма
Да съхраним красотата и младостта на нашата кожа
Как да се преборим с кафявите петна
Локална терапия на акнето
За празника украсете дома с аромати
Никулден – рибен ден
Разводът – проклятие или предизвикателство
Как да бъдем щастливи
Шанс да спечелите много награди

Галя от Каризма
Усмихни се на живота!

интервю: Детелина Милева
фотограф: Дилян Марков
грим: Кирил Чалъков
облекло: Motivi, Benetton, Sisley, личен гардероб

Казва, че за нея няма невъзможни неща, а несъществуващи са само целите, които още не си е поставила. Харесва й да плува в отвореното пространство от възможни, потенциални идеи. Да си избира само най-добрите и да търси начин да ги осъществи, без да забравя, че трябва да направи щастлив поне още един човек освен себе си.
В опита си да ви направим по-щастливи, ще се опитаме “да минем през вас” заедно с вечно усмихнатото момиче, отдадено на музиката:

Продължи изречението “Галя е в неочаквано добра комбинация с…” Миро! Всъщност ние сме много противоположни като характери, но спойката помежду ни се получава неочаквано добре, контрастите пораждат ярки идеи. Всичко, което правим, е съчетание от нашите виждания и доколкото разбирам, се получава добре.

Какво представлява твоята част от контраста? Човек се вижда по един начин, а другите го виждат по съвсем друг, но аз знам със сигурност, че съм мила и добронамерена…, обаче пък съм и много обидчива. Смятам също, че се държа достойно – това е добрата ми черта! Целенасочена съм, подреждам и детайлизирам нещата. Очаквам към мен да се държат като към дама, защото ако един мъж не се държи подобаващо и не е джентълмен, на жената не й остава много.

Значи джентълмените са истинските мъже за тебе. Би ли тичала след мъж? Аз съм тичала, колкото и странно и забавно да звучи. Няма нищо лошо да тичаш след един мъж, ако го харесваш достатъчно или ако нещо в теб говори, че той си заслужава. След мен тичат немалко мъже и е двойно по-забавно, ако и аз тичам след някого. Разбира се, всичко е в рамките на играта. Ако един мъж и една жена искат да бъдат заедно, те са заедно, ако не са – значи не трябва и да бъдат. Обикновено ме води вътрешното ми усещане и досега то ми е вършило добра услуга.

Плакала ли си заради мъж? Да, много!

А заслужава ли си да се плаче заради мъж? Заслужава си да се плаче заради собствените чувства. Заслужава си, когато си изпитвал истинска любов, да я изпратиш подобаващо!

Любовта ли е предназначението на човека? Моето – определено! Да подарявам любов и понякога да пречиствам любовта на другите. Аз зная, че в живота не мога да постигам своето посредством манипулации и пресметнати ходове. С Миро постигаме всичко с неподправено и чисто отношение, с много любов – това е нашето оръжие. Колкото по-известен ставаш и колкото повече постигаш, толкова по-добър ти се налага да бъдеш с хората – това е единственият начин да общуваш.

Какво значи да нагорещиш публиката? Всички да крещят името ти… да не знаеш с какво си заслужил това и… да благодариш единствено на Господа за мястото, което ти е отредил – да бъдеш на сцената и да правиш неща, които имат смисъл и за останалите.

Представи си две вестникарски заглавия – “Галя и Миро най-накрая се ожениха” и “Галя и Миро най-накрая се разделиха”. Кое от тях би било по-вероятното? Първото е страхотно, но ние вече сме го направили и дори сме нещо повече от женени. Не знам кое от двете би зарадвало повече хората. Със сигурност ще избера това, което звучи по-позитивно.

Заглавията се съчиняват не за да зарадват хората. Вярно е, че има нужда и от зрелищност, но нашата аудитория са хората, които искат да слушат хубава музика и да се радват на красотата! Виж, едно прекрасно заглавие би било “Галка срещна мъжа на мечтите си и има дете от него!”

Какво мислиш за приликата си с ранната Мадона? Аз съм и родена един ден след нея – на 17 август. Всъщност много хора са ми казвали, че имам визуална прилика. Откъде да знам… Мадона и за мене, и за Миро е role model – образец за подражание, но… подражание не звучи добре – по-скоро модел в живота. Тя е жената, създала музикалния шоу бизнес и аз мога само да си пожелая да създавам неща с такава стойност.

Ако можеше да се превърнеш в Мадона, но преди да падне от коня в английското си имение, би ли поискала това да се случи? О, това е много… Нелек е бил животът й, не бих искала да преживея всичко, което тя е преживяла. Ако можех да бъда невидим свидетел и да присъствам до нея – да, но да се сменя с нея – не! Неслучайно тя има деца на толкова късна възраст и неслучайно толкова късно намери мъжа си – тук също намирам много общо със себе си. Ако една жена знае какво иска и как да го постигне – трудно ще се намери мъж, който да устои на силата на волята й. Обикновено мъжете обичат по-слаби жени, за да могат да ги контролират. Трудно ми е да си представя, че някой ще се опита да ме контролира, по-скоро си представям, че мъжът до мен ще бъде най-добрият ми приятел, равен на мен.

Къде си между Material girl и Like a virgin? Virgin – защото се опитвам да запазя девствеността на характера си, а материално момиче никога не съм била, дори не мога да си го представя. Предполагам, че ако исках да бъда, това щеше да си личи. Много момичета, особено в нашата професия, избраха този път. Изглежда апетитно, но определено не е моят стил.

Известните личности винаги са много одумвани. Свикна ли вече с този факт? Свикнах, обаче си мисля, че винаги, когато човек иска с него да се държат изискано, той трябва да предпостави това с поведението си. В този смисъл аз не мога да се оплача – хората са много мили с нас, държат се почтено, деликатно. Може би това е най-хубавото на известността – че дори непознати се държат с нас като с приятели.

Можеш ли да кажеш, че ти си назависима жена? Определено да! Това е моята гордост. Всъщност това лято, когато станах на 27 години, теглих чертата за равносметка и се запитах “ОК, какво имам?” И разбрах, че имам своята независимост, имам подкрепата на приятелите си и любовта на хората – това е най-безценното ми богатство и не бих го заменила за нищо друго.

“Няма нищо по-хубаво от приятелството и… гърненце мед” – би казал Мечо Пух. Какво ще добавиш? Много ми харесва този герой, защото се забавлява с всичко, което му се случва. Трябва да има забавление във всяка ситуация, трябва да можеш да се шегуваш със себе си. Трябва да се задълбочаваш в целите си, но да приемаш живота с лекота, защото той е като една електронна игра.

Би ли искала да живееш в предишно столетие? Ако се вярва в прераждането, чувствам нещо много близко с времето, в което са живели Луис Армстронг и Елла Фитцджералд – Америка от времето на клубовете.

Твоят отличителен цвят е: Червено, защото това е цветът на любовта и на страстта, и лилаво – цветът на най-висшата чакра – постигането на мъдростта.

След като сега си с червена коса, би ли изпробвала и русото тип Миро?
Не, въпреки че един приятел често ми праща SMS-и “Искам да бъдеш руса!”

Какво включват твоитe ежедневни ритуали за красота? Използвам прекрасната козметика на Clinique, а за грим смятам, че Max Factor е ОК за ежедневието. Но, знаеш ли… всичко е отвътре навън – когато почистиш и подредиш дома си, тогава имаш възможност да подредиш и външната част от живота си. По същия начин – ако вътрешно си красив, това ще се покаже и отвън, има време за всичко!

Ти си специална дама и заслужаваш специален аромат. Кой е той? Специалните ми аромати са ванилия и канела, а ако трябва да говоря за парфюми – най-любими са ми Dior Addict Eau Fraiche и Dior Poison. Dior винаги създава аромати от класа, аромати на истинската женственост!

С какво се отличава твоят личен моден стил? Много уважавам еклектиката – съчетание от различни култури, епохи и мотиви в приятна комбинация. Обичам истинските етно модели, които съчетавам например с дънки.

Суетна жена ли си, по колко пъти на ден сменяш тоалета? Въобще не съм суетна, но държа на себе си и на околните. Затова, когато съм изморена или не съм в подобаващ вид, винаги се извинявам.

Тайната на твоята добра форма? Вече съм пълна вегетарианка. Много обичам да пия фреш и не пия нес, а шварц кафе, с много течна сметана. Имам нужда и от много сън.

Мнението ти за пластичната хирургия? Това е една жестокост на нашето съвремие! Наслаждавам се най-вече на естествената красота, но знам какво преживяват тези, които се подлагат на пластични операции. Лично съм била свидетел на постоперативните ефекти и болки при моя близка приятелка. Не толерирам пластичната хирургия, тя ме плаши!

Еликсирът на младостта според теб? Ошо казва “Животът ти се усмихва, усмихни му се и ти!” Според мен еликсирът на младостта е в неугасващата усмивка към живота!

Винаги задавам въпроса – какво би посъветвала жените и момичетата без достатъчно самочувствие? Да си направят анализ – да седнат и да напишат на лист кои са най-хубавите черти, които смятат, че притежават. Да раздадат по един лист и на най-близките си хора и приятели, да дадат и на хората, които не са им приятели. Накрая обективно да преценят, сякаш става въпрос за друг човек, кои от тези черти наистина са ценни и да заложат на тях!

Твоето перфектно пожелание към нашите перфектни читателки: Според Платон съвършенството съществува само на теория, а в истинския живот можеш само да се доближаваш до идеята за него. Смятам, че животът е съвършен с всичките му несъвършенства и трябва да прекарваме времето си забавно, изследвайки тези негови интересни аспекти. И когато навън е студено, вътре в нас да е топло! Това е посланието ми – тази зима да бъде лято!

© Любомир Стойков
Всички права запазени!