Стилисти на Christian of Roma влизат във фризьорския салон на Big Brother Family

Стилисти на Christian of Roma влизат във
фризьорският салон на Big Brother Family
Стилисти на италианското сдружение Christian of Roma работят фризьорския салон на Big Brother Family, съобщиха от козметичната компания. Георги Георгиев – Жоро Ефекта, Петя Георгиева, Ани Стоянова и Румяна Китипова, които ще работят в Къщата по време на риалити шоуто, са част от модните групи на италианската компания със седалище в Пловдив.

Четиримата са с дългогодишен опит във фризьорьорството и са получили квалификация в Италия – в школите на световноизвестни козметични гиганти от Рим, Болоня и Милано. Изявяват се и като треньори и лектори в рамките на семинари, демонстрации и ревюта, организирани от Christian of Roma цялата страна. Ще участват и в презентациите и програмата на 15-ия Италиански фестивал на красотата и прическата, който се провежда от 25 до 28 март в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.

В ситуирания на двора на Къщата на Big Brother Family фризьорски салон стилистите ще работят със специализирана италианска козметика за коса и с оборудване, осигурени от Christian of Roma.

ФРИЗЬОРИТЕ В КЪЩАТА НА BIG BROTER FAMILY



- Георги Йорданов Георгиев – Жоро Ефекта, Асеновград Собственик на салон за красота в Асеновград

Роден на 20 септември 1981 г. Занимава се с фризьорство от 10 години. Работи в Пловдив и Асеновград.

Стилист на Christian of Roma Group от 6 години. През този период е преминал специализирани обучения в Италия в школата на козметичната компания BES – Милано и е част от българската група стилисти BES.

Той е избран да представя страната ни на международното изложение BЕAUTY EURASIA 2010, което ежегодно се провежда в Истанбул. На модния форум COSMOPROF 2009 в Болоня печели първо място при демонстрации на модерни продукти и техники при прическите.

Като треньор е участвал в повече от 20 семинара за стилисти в страната, както и в няколко прет-а-порте изяви на модни ревюта.

Занимава се с обучение на фризьори. Притежава салон за красота в Асеновград.

- Ани Богданова Стоянова , София Собственик на фризьорски салон в София

Родена на 24 септември 1973 г. Работи като фризьорка от 14 години.

Участник в конкурси за стилисти в гр. София. От 4 години е част от екипа на Christian of Roma Group и е представител за България на модна група “Alfaparf”. Присъства като гост-фризьор на изданията на Италианския фестивал на красотата и прическата, който всяка пролет и есен се организира от Christian of Roma Group.

Изявява се и като треньор в семинарите, организирани от Christian of Roma Group в цялата страна.

Притежава салон за красота в София.

- Румяна Димитрова Китипова, Пловдив Собственик на салон за красота в Пловдив

Родена на 24 юни 1974 г.

Работи като фризьор от 17 години. През 2000 г. открива първия си салон за красота в Пловдив. Вторият отваря врати през 2008 г.

През 2004 г. участва като гост-фризьор в есенното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. Същата година получава и Свидетелство за майстор фризьор от Регионалната занаятчийска камара в Пловдив.

През 2006 г. става официален сътрудник на Christian of Roma Group и е изпратена от фирмата на специализация в град Болоня (Италия) и става част от българската група на козметичния гигант Rolland - Болоня. Следват участия във всички издания на Италианския фестивал на красотата и прическата. Като представител на Christian of Roma Group Румяна Китипова е участвала и на Световния фестивал за красота „BEAUTY EURASIA” в Истанбул (Турция) през 2006 г.

Като треньор е участвала в многобройни технически семинари на Christian of Roma Group в София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград.

- Петя Любенова Георгиева, Пловдив Стилист във фризьорски салон „Cinecitta” – Пловдив

Родена на 7 ноември 1972 г. От 15 години работи като фризьор. Има майсторско свидетелство от Регионаланата занаятчийска камара – Пловдив.

Вече пета година е част от екипа на фризьорски салон CINECITTA на Christian of Roma Group.

Редовен участник в изданията на Италианския фестивал на красотата и прическата, организиран всяка пролет и есен от Christian of Roma Group. Официален сътрудник е в и техническите семинари и ревюта на фирмата.